Uporabljam selotejp, on ta beli (se ne nalepi tako močno na noht, da bi ti podlak dol potegnilo) Če pa kaj po koži pa počistim s palčkami in acetonom... Ali pa takoj potegnem s prstom po robu mize in potem počistim z acetonom
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Super nasvet, moram dobit beli salotejp . Jaz se pa danes nisem mogla odločit katerega bi pa sem kr oba: essence 36 enchated fairy in 42 dress for a moment...
a ve mogoče katera za kakšen lak ki je dobro obstojen?
grem namreč na dopust in nočem da se mi okruši že po prvem kopanju bolj kot si ga na debelo namažem slabše je
playboyGirL napisal/-a:a ve mogoče katera za kakšen lak ki je dobro obstojen? grem namreč na dopust in nočem da se mi okruši že po prvem kopanju bolj kot si ga na debelo namažem slabše je
NE debelih slojev mazat! - rajši več tanjših potem. In pa - (dober) nadlak! Pa magari na 3 dni dodat nov sloj nadlaka; take fore podaljšujejo obstojnost manikure.
playboyGirL napisal/-a:a ve mogoče katera za kakšen lak ki je dobro obstojen? grem namreč na dopust in nočem da se mi okruši že po prvem kopanju bolj kot si ga na debelo namažem slabše je
p.s. pikapoka fuuul so hudi nohti
Priporočam ti nadlak essence linija better than gel nails in sicer top sealer. Odličen nadlak. Drugače so pa od essence laki show your feet precej obstojni (vsaj pri meni).
Madona, delam reklamo za essence. Mi bojo plačat mogli počasi!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
nazadnje sem si kupila od opija nadlak ker sem mislila da je ful dober..(ga uporabljajo tudi kozmetičarke)... sem dala zanj skoraj 13€ in se mi je dol okrušil po niti ne 3 dneh bom pa probala od essence... na koncu je še najboljša najcenejša kozmetika