Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

joj jaz bi tut imela fanta zdejle, prav mela bi ga. :oops:

ful bi se z veseljem z nekom spoznavala, pa hodila na zmenke, pa skrivala pred starši, pa mečkala, pa čakala na tist kdo bo prvi rekel rtm :love:

res bi bilo fajn če bi čez par mesecev prišel mimo kakšen zainteresiran kandidat :)

mislim da z bivšim ne bo nič več. v bistvu je drugače, pač jokaš 1 teden kot utrgan, se pa hitreje sprijazniš s situacijo.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

joj zvončica, jz bi tud mela enga, k bi mu lh rekla, da ga mam rada, bi ga objela pa polupčkala tko, da sam zase ne bi vedu :oops: :oops:
pa tega na žalost ni :(
pa ne vem zakaj, ampak kr skoz sanjam o tem, da bova z bivšim še kejmela... no ja, sj priznam... tud en dan, ena noč... že to bi blo dost... da bi ga mela saj še enkrat ob seb :oops: :oops:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

zvoncica, kmalu bo kdo padel z neba...ko bos to najmanj pricakovala...drzim pesti! :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

če bo kmalu, pol ne bo tako da ne bi pričakovala, ker kamorkoli grem, skoz tipe čekiram :D

hehe, sej bo, zdej imam itak z diplomo ful dela, pol bomo službo iskali, pa se selili... :wink:

v bistvu sem se spomnila, da je bil bivši mogoče zadnji tip, ki sem ga pripeljala domov... ko bom na svojem, ne bo več tega da ga moreš domov pripeljati da lahko prespita skupaj :razz:
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

bucka81 napisal/-a:Jaz ga ne bom NIKOLI Slika , preveč sva se imela rada, da bi ga lahko kdajkoli prebolela Slika

Bučka, pozabila ga ne boš nikoli, to je res, vendarle pa bo boličina s časom vedno manjša in manjša. Verjetno pa bo vedno ostala neka grenkoba. Vendarle boš imela pa hčerkico, ki ti bo v veselje - to je pa najlepši spomin nanj.

Drži se! :bussi:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Bučka.. :bussi:
Zaradi vajine male Zale ga ne smeš preboleti, skupaj se ga bosta z nasmehom na obrazu in v očeh spominjali, tukaj bo ona zato, da ga ne pozabiš..vsekakor bo vedno s tabo, z vama!, v srčkih in spominu..
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

bucka81 napisal/-a:Jaz ga ne bom NIKOLI Slika , preveč sva se imela rada, da bi ga lahko kdajkoli prebolela Slika

buči... ni ti ga treba pozabt... to ga itak nikol ne boš... ker če ne drugač, te bo pa vajina mala bučka na njega spominjala... sm prepričana, da sta mela en kup lepih trenutkov skupi... ti ga sam ohran v lepem spominu... srčno pa upam, da bo bolečina kmal postala manjša... in še manjša... da je na koncu ne bo več...
:bussi:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

jagodka85 napisal/-a:

buči... ni ti ga treba pozabt... to ga itak nikol ne boš... ker če ne drugač, te bo pa vajina mala bučka na njega spominjala... sm prepričana, da sta mela en kup lepih trenutkov skupi... ti ga sam ohran v lepem spominu... srčno pa upam, da bo bolečina kmal postala manjša... in še manjša... da je na koncu ne bo več...

bučka enako ti jaz želim....pod srčkom imaš nekoga,ki ti bo pomagal,čez vso to bolečino...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

O bucka... :cry: SlikaSlika
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jagodka85 napisal/-a:

sama ne bi mogla boljše povedati... bučka res upam da ti bo vsak dan lažje, če za čisto malo, pa za čisto malo :bussi:

drugače sem pa tut jaz danes čist boga :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Zvoncica napisal/-a:drugače sem pa tut jaz danes čist boga :(

zvončica, tud jz se dons ne počutm lih najbolš :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

dons je en tak beden dan :(

vsaj pearl harbour je na tv :roll:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

se pridružujem vsem tem puncam z včerajšnim dnem tudi jaz :cry: ...ne znam povedat kako se počutim...ne vem kako naj sploh povem......
VEM DA SM KRIVA SAMA
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

*_nincy_* napisal/-a:se pridružujem vsem tem puncam z včerajšnim dnem tudi jaz :cry: ...ne znam povedat kako se počutim...ne vem kako naj sploh povem......
VEM DA SM KRIVA SAMA

zakaj pa si sama kriva?.. kaj je sploh blo?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

nincy sej bo, sej se bosta vse zmenila, boš videla :wink:
Zaklenjeno