Obrnite se sebi, preberite kako dobro knjigo, ukvarjajte se s sabo, čas pozdravi vse. Znebite se fotk in daril za obletnice, skupno fotko sem raztgala in jo vrgla v reko, darila sem podarila naprej, dolgo sem se poslavljala od vsega. Imejte kako prijateljico, ki vam bo stala ob strani. Stike s bivšim pa prekinite. Potrebovale boste zagotovo še kak mesec za prebolet, ampak boste prebolele. Če je meni uspelo, lahko uspe tudi vam, objem

Sedaj imam drugega fanta in se na bivšega redko kdaj spomnim, pa še to ne v smislu da mi je žal da nisva skupaj, daleč od tega...
Naj še dodam, da ko sva se razšla, je on kmalu za tem dobil otroka z drugo, bilo mi je nenormalno hudo. Nato se je razšel tudi s mamo od otroka in nato mene klical - seveda sem ga skenslala in ni mi žal da sem ga. Tko da se to hitro obrne, verjemite mi.
Spoznale boste novega partnerja, ne jutri in ne pojutrišnjem, vendar ga boste in šele potem boste videle razliko in vedle kaj je zveza in da to kar ste imele sploh ni bila ljubezen.