Matura [Združena tema]
Jst sem ime Marmeladovega prepisala iz navodil.
FairyAngel pomoje se nimaš glede tega čist nič za sekirat, če si napisala tako kot je v knjigi. Itak je pa to res majhna napaka. Sam sej, če je v knjigi morajo upoštevati.
Jst tut nisem bla prepričana glede Marmeladovega - kaj je storil. Sem napisala, da jaz mislim, da je naredil samomor, da bi družino rešil bremena. Omenila sem tut službo ...
FairyAngel pomoje se nimaš glede tega čist nič za sekirat, če si napisala tako kot je v knjigi. Itak je pa to res majhna napaka. Sam sej, če je v knjigi morajo upoštevati.
Jst tut nisem bla prepričana glede Marmeladovega - kaj je storil. Sem napisala, da jaz mislim, da je naredil samomor, da bi družino rešil bremena. Omenila sem tut službo ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Smejkica napisal/-a:Jst sem ime Marmeladovega prepisala iz navodil.
Men se je ta Zahirič cel cajt nekam čudno slišalo, sam sem pol vseeno napisala kot je blo v navodilih... Drugače njegovo celo ime napisala samo enkrat tak da...
Glede tega kako se on hoče rešit iz svoje situacije...jaz njegove smrti sploh nisem omenjala kr itak nikol ne zvemo al je bla nesreča al samomor...Če je pa ktera to zasledila v knjigi al pa kje drugje, mi pa nej prosim sporoči.

-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Tud jz sm prepisala iz navodil. V bistvu sploh nism opazla, da bi bla kaka napaka
sem pa celo ime samo enkrat omenila, drgač sm vedno pisala samo Marmeladov ... Je pa pomoje oboje prou Fairy
edit: evie se strinjam glede zadnjega, jz sm napisala podobno

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Naughty grl napisal/-a:Tud jz sm prepisala iz navodil. V bistvu sploh nism opazla, da bi bla kaka napakasem pa celo ime samo enkrat omenila, drgač sm vedno pisala samo Marmeladov ... Je pa pomoje oboje prou Fairy
jz isto nisem opazla nobene napake

i love love
Jaz sem tudi opazla to z imenom in sem ga prepisala iz navodil.
Kar se tiče tega šefa ocenjevalcev...pač en naš profesor.
Erm...glede samomora...voznik kočije govori, kako ga je klical, on pa je še namenoma stopil pod kolesa + očividci trdijo isto. Sicer je res, da ni nikjer prav napisano, da nardi samomor...ben, jaz sem napisala to in profesor mi je rekel, da je vsekakor to prav. (je pa prav tudi tisto s službo, čeprav jaz tega nisem omenla) Zdej pa...
Kar se tiče tega šefa ocenjevalcev...pač en naš profesor.

Erm...glede samomora...voznik kočije govori, kako ga je klical, on pa je še namenoma stopil pod kolesa + očividci trdijo isto. Sicer je res, da ni nikjer prav napisano, da nardi samomor...ben, jaz sem napisala to in profesor mi je rekel, da je vsekakor to prav. (je pa prav tudi tisto s službo, čeprav jaz tega nisem omenla) Zdej pa...

- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Hvala za tolažbo ... Saj vem, da to morajo upoštevati, ampak vseeno. MissBitch lahko potrdi, da se sekiram za vsako malenkost in si res ne morem pomagati.
Vseeno pa mislim, da si take napake v maturitetnih polah ne bi smeli privoščiti
Tudi v poskusni maturi iz sociologije je napaka (morda ne le ena) ... Saj vem, da se tiskarski škrat zgodi mimogrede, ampak te pole bi res morali natančno pregledati, saj te kakšna napaka lahko tudi zavede.

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Mi smo to omenil, ko so v šoli predelovali knjigo. Jst sem imela ravno to, kako se Marmeladov reši iz vrtinca krivde. In smo s profesorco skupi prišli do tega, da je naredil samomor - je pa res, da to direktno tega ne izvemo.
Mja zdej je, kar je. Upamo na najboljš.
Sam še neki; ste vi zelo primerjal Izidorja in Sonjo, a ste pač vsakega posebaj opisali? Ker ko smo se mal zgovarjal pol s sošolci, eni sploh niso vidli, da je bilo treba primerjat.
Mja zdej je, kar je. Upamo na najboljš.

Sam še neki; ste vi zelo primerjal Izidorja in Sonjo, a ste pač vsakega posebaj opisali? Ker ko smo se mal zgovarjal pol s sošolci, eni sploh niso vidli, da je bilo treba primerjat.
Zadnjič spremenil Smejkica, dne 08. Maj. 2006 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Ma jaz sem ju malo primerjala, sam ne neki ful...sem pač napisala, da oba zelo spoštujeta svoja očeta in se zanju odpovedujeta sebi in svojim željam, jada jada...Neki v tem stilu. K ni blo napisano da moraš primerjat...je blo vprašanje 'kako to vpliva na njuna otroka'? Sej je blo tko, ne? ben, kakorkoli...eno krajšo primerjavo sem nardila, pol pa še vsakega posebi opisala malo bolj na dolgo. 

-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Jz mislm, da je tole glede Marmeladova čist prepuščeno lastni interpretaciji. Če utemeljiš, zakaj pa ne ... Konc koncev so tud ljudi okol govoril, da so ga že večkrat vidl, kako se je nastavlu vozovom. Ampak ok, ni pa to nujno. Tko da, bomo vidl.
Kar se tiče napake, men se zdi edino fer da se oboje upošteva. Se pa strinjam s FairyAngel, take napake si skor res ne bi smel dovolt.
Glede izidorja pa Sonje sm pa skor prepričana, da je blo navodilo primerjaj. Sm pa pisala na podobn način kot Tiavanna, skratka sm se hotla čimbolj razpisat, pa sm še mal dolgovezla zravn
Mislm, da sm dala 3 primerjave - nekak okol 1 strani pa še mal.
Kar se tiče napake, men se zdi edino fer da se oboje upošteva. Se pa strinjam s FairyAngel, take napake si skor res ne bi smel dovolt.
Glede izidorja pa Sonje sm pa skor prepričana, da je blo navodilo primerjaj. Sm pa pisala na podobn način kot Tiavanna, skratka sm se hotla čimbolj razpisat, pa sm še mal dolgovezla zravn

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
FairyAngel napisal/-a:gemini napisal/-a:A ni pisal : primerjaj kako vpiliva to.... ?
Tudi meni se tako zdi, nisem pa 100%.

Lih zdej sm se spomnila, da sm namesto Katerina Ivanovna napisala Katarina...geezuss...

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...