~NIA~ napisal/-a:Not to wear:
*alternativni stili (alla rasta, punk, ska, metal...) sploh pri ženskah mi zgledajo zelo zanemarjene...
Ooo, men so pa kake hipi/rasta/... punce tkooo vsec.

No, stil mi je vsec, ne one.
Sama bi takoj se zacela tko oblacit, ker so cunje blazno udobne in mi sploh ne zgledajo zanemarjeno.
Ampak tja do nekega cca. 17. leta mi mami niti slucajno ni pustila, da si kupim kaj takega, ceprav sem si vedno zelela. Ker preprosto ne prebavlja kakih stilov, ki niso ravno casual, tud njena hci ne bo tko oblecena ("kaj bojo pa ljudje rekli?!")
Pa saj se v svojih cunjah cisto vredu pocutim, ampak vcasih bi zelo rada vse to vrgla nekam in si sla kupit cist novo garderobo

. Ampak vem, da bi me se zdaj grdo gledala, ce bi prisla taka domov, pa tudi nisem mogla potem kar naenkrat spremenit celotne garderobe, ker pac izgleda weird.
Pa tudi zdi se mi da vseeno ti stili nekaterim preprosto pasejo ze na obraz, meni pa vsekakor ne.
Anyway, moj point je biu, da so mi taki stili cist
Pa da nisem popolnoma off topic -> Not to wear so mi se vedno zivalski vzorci, kratka krilca pozimi (ker pac ne morem verjeti, da jih ne zebe) pa tudi tisti UGG cevlji (ker mi preprosto ne izgledajo kot cevlji, niti ne izgledajo lepo)

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°