What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*SunFlower* napisal/-a:Se mi zdi, da če imaš široke boke, hkrati pa nisi zelo visok, skinnyke naredijo hkrati kratke noge in debela stegna, kar je verjetno točno nasprotno od želenega učinka.
Men se pa ne zdi, ampak vem :oops:, hehe.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Meni so sprejemljive skinny npr. TELE, no go so mi TAKE
Na zvonc mi je sprejemljiv TAK model.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

*SunFlower*- Kelly Clarkson tudi v hlačah na korenčka ne zgleda ravno dosti bolje. (je pa res da ima tukaj par dodatnih kg)
Slika

Je pa res, da skinny hlače bolj pašejo na dolge noge :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Za moj okus skinny hlače pašejo bolj visokim suhim puncam.
Na kakšnih manjših, po možnosti z močnejšo postavo pa so mi not to wear.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

jaz sem kr nekaj časa rabla, da sem se navadla na hlače na korenček. morem pa rečt, da mi jih je ful fajn nosit, predvsem zdaj pozimi, ko jih brez težav spraviš v kakšne gležnarje ali škornje...

je pa res, da ne pašejo puncam, ki imajo kratke noge ali pa široke boke. ker se potem vse to bolj poudari. :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Punce, ki imajo kratke in močnejše noge ne dobijo nobene "koristi" ne od skinny, ne od zvončastih hlač. Res je, da skinny hlače full bolj pašejo visokim puncam, ampak zvončaste hlače pa tudi že tako ali tako kratke noge optično še skrajšajo. Mislm, da bi si mogla vsaka mal močnejša punca s krajšimi nogami vzet dosti časa in probat velik različnih modelov, pa pol pač vsaka individualno ugotovi, katere ji nardijo najbolše noge oz v kerih se najbolš počuti. Moj NTW so platnene supergice v tem snegu (videno danes).
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Amm a ve resno mislite da hlače na zvonc nardijo kratke noge lepše? :roll:

Puncam s kratkimi nogami dosti bolj pomagajo visoki čevli, kokr nek poseben kroj hlač.. čeprov po mojem mnenju je bolš da majo ravne hlače + petke, kokr pa hlače na zvonc..
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

se strinjam z zgornjim postom. Men se tut dozdeva da hlače na zvonc naredijo noge še krajše. NTW zame - močnejša stegna, boki in 3x premala cifra hlač gor navlečena :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

*...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 21. Sep. 2010 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

~NIA~ napisal/-a:Not to wear:
*fantje z dougimi lasmi

kak dolgi to misliš? malo daljša čupica, da ni glih 0.5 mm al čez ramena? :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Meni tud ni všeč neki hudo metalski stil, ampak znajo tudi majčke od bendov izpast ful lepo, npr TAKO al pa TAKO.. jih mam tud sama en kup ;)

Nimam pa nič proti all starkam, vestam (tem tanovim, une tastare jeans veste so mi grde) dougim lasem, dredom.. v kolkor jih zna človk nostit :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Kok razprave o hlačah na zvonc pa skinnykah sm sprožila :) Men na splošno skinny jeans pašejo na suhih puncah (kokr se to grozn sliš :? ), tistim malo bolj okroglim pa absolutno večjo uslugo naredijo "ravne" oz. mal na zvonc hlače. Ko sm napisala, da so mi hlače na zvonc "not to wear" sm misnla tole:

Slika

Ne tole:
Slika
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

~NIA~ napisal/-a:Not to wear:
*alternativni stili (alla rasta, punk, ska, metal...) sploh pri ženskah mi zgledajo zelo zanemarjene...

Ooo, men so pa kake hipi/rasta/... punce tkooo vsec. :D No, stil mi je vsec, ne one. :D
Sama bi takoj se zacela tko oblacit, ker so cunje blazno udobne in mi sploh ne zgledajo zanemarjeno.
Ampak tja do nekega cca. 17. leta mi mami niti slucajno ni pustila, da si kupim kaj takega, ceprav sem si vedno zelela. Ker preprosto ne prebavlja kakih stilov, ki niso ravno casual, tud njena hci ne bo tko oblecena ("kaj bojo pa ljudje rekli?!")
Pa saj se v svojih cunjah cisto vredu pocutim, ampak vcasih bi zelo rada vse to vrgla nekam in si sla kupit cist novo garderobo :D. Ampak vem, da bi me se zdaj grdo gledala, ce bi prisla taka domov, pa tudi nisem mogla potem kar naenkrat spremenit celotne garderobe, ker pac izgleda weird.
Pa tudi zdi se mi da vseeno ti stili nekaterim preprosto pasejo ze na obraz, meni pa vsekakor ne.
Anyway, moj point je biu, da so mi taki stili cist :hearts:

Pa da nisem popolnoma off topic -> Not to wear so mi se vedno zivalski vzorci, kratka krilca pozimi (ker pac ne morem verjeti, da jih ne zebe) pa tudi tisti UGG cevlji (ker mi preprosto ne izgledajo kot cevlji, niti ne izgledajo lepo) :mrgreen:
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

saarijarvi napisal/-a:Amm a ve resno mislite da hlače na zvonc nardijo kratke noge lepše? :roll:

Puncam s kratkimi nogami dosti bolj pomagajo visoki čevli, kokr nek poseben kroj hlač.. čeprov po mojem mnenju je bolš da majo ravne hlače + petke, kokr pa hlače na zvonc..
Visoki čevlji..v smislu - visoke pete ali pač visoki, kot čez gležnje in naprej?
Ker če misliš prvo (visoke pete) - well, ne obvladamo vsi tega :D in bejba, ki se lomi v petkah, je bolj NTW kot mal bolj izpopolnjena bejba. :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Aja sori da sem se nerazumljivo izrazla :D Misnla sem na visoke petke, ker škornji in gležnarji načeloma skrajšajo noge (Čeprov meni se ne zdi lih, ampak eksperti že vedo..).. Se pa strinjam, pupe ki ne znajo hodit v petkah zgledajo ful smešno (sama žal tud spadam mednje) ampak še vedno so lih petke tiste, ki najbolj podalšajo noge, imho...

Pa če se vrnem k hlačam.. meni pa na mal večjih bejbah najbolš zgledajo ravno krojene hlače + majca ki pride čez rit :)
Zaklenjeno