Povprečna dolžina penisa: (brez erekcije) od 8.6 cm do 9.3 cm
Povprečna dolžina penisa (z erekcijo) 12.9 cm do 14.5 cm
Povprečna širina penisa (z erekcijo) 8.8 cm do 10 cm
Moje mnenje:
- prvo mora bit ljubezen
-važna je tehnika, da je ljubeč, pozoren, mora bit kemija
...in prav nič ne pomaga tip z ogromnim orodjem če ga ne zna uporabljat
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Liefde napisal/-a:Povprečna dolžina penisa: (brez erekcije) od 8.6 cm do 9.3 cm Povprečna dolžina penisa (z erekcijo) 12.9 cm do 14.5 cm Povprečna širina penisa (z erekcijo) 8.8 cm do 10 cm
Tole je verjetno obseg, a ne? Malo velik premer bi bil tole
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Liefde napisal/-a: Moje mnenje: - prvo mora bit ljubezen -važna je tehnika, da je ljubeč, pozoren, mora bit kemija ...in prav nič ne pomaga tip z ogromnim orodjem če ga ne zna uporabljat
ja ma niso use punce take preberi tuki na forumu jih je veloko napisalo da imajo rajsi velikega.
je pa res da to je tesko definirati kje je mera za majno
Liefde napisal/-a:Povprečna dolžina penisa: (brez erekcije) od 8.6 cm do 9.3 cm Povprečna dolžina penisa (z erekcijo) 12.9 cm do 14.5 cm Povprečna širina penisa (z erekcijo) 8.8 cm do 10 cm
Tole je verjetno obseg, a ne? Malo velik premer bi bil tole
uf men je kr noge skup stisnlo!! res je mal velik premer se ga pa ne bi branla
mene je bolelo, ko sm pred mojim z enim, ko je mev ene 20 cm vlkega pa fuuul debelega in sploh nisma mogla... morda je blo to zaradi moje mladosti, ampak tej sma se lahko trudla, pa ga ni nt dobo
tak je... pa ziher je meu ukolo noge ga navitega, ampak ocitno ma premale noge.... srotek... bi reko da ga glavica srbi, pa se po peti pocoho
Hm...jaz se strinjam s tem da je glavna tehnika, pred dolžino pa zame prevladuje obseg... Moj ma glih pravšnjega...
zdaj se selim pa v drugo temo da pogledam kako bi bla jaz lahk bol aktivna pr sexu od njega