Kolikokrat seksate?
-
- Komunikatorka
*lilica* napisal/-a:Midva seksava različno 2 krat, 3 krat na teden, včasih pa tudi samo enkrat, ali pa večkrat v enem dnevu.
Meni je važno to, da se pri seksu drug drugemu posvetiva in da ni seks samo nekaj na hitro, ko ga da notri in je to to, ampak, da oba res uživava in da si na koncu rečeva wau
isto

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
renatka_ napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:midva pa bova sedaj v 3 tednih pomoje mogla not prinesti 3 mesece njegove službene odsotnosti
Da ne boš potem odprla kake teme: "Zakaj imam otečeno?"
Hehe, ta je pa dobra.
Ja, no, sej ma prou, treba je nadomestit tele tri mesce

Men se že zdi,da morm vsak vikend nadomeščat, ko ga zamudim za take stvari, kaj šele mesece

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
odvisno od dneva in kake sva volje...včasih po dan-dva nič...včasih pa tud 3-5krat na dan,zna se pa zgodit tud večkrat
odvisno res kolk smo zapaljeni,včasih pa nit enkrat ne pošteno...zat ko sva bedirana raj ne sexava.pač..razlogi utrujenost...oziroma mam leni dan.
Moje spolno življenje je na splošno zelo uspešno.

Moje spolno življenje je na splošno zelo uspešno.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Jz ta vikend prav nism mogla verjet kaj se nama je zgodilo. Že neki časa jamrava eden deugemu, da premalo seksava. Ta vikend je biu kot nalašč za to, da nadoknadiva, ker sva spala skupej dve noči. In v celem vikendu sva seksala samo 3x. Pa sploh ni blo, da ne bi mela časa al pa kej tazga. Raj sva se stislna pod deko in gledala film.
Joj, ko neka nončkota ratavava.
Joj, ko neka nončkota ratavava.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
red_rose napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Meni se 3x v enem vikendu sploh ne zdi malo.
na primer pr nama tak vsakodnevni seks traja okrog 10-20 minut z predigro vred...takrat sem jst ful mokra in on cisto trd in nama skoraj takoj pride...ce se oralno zadovoljujeva pa potem se seksama je pa okrog 20-30 minut to se pravi dva moja orgazma in en njegov ker ne more tak hitro spet da bi mu prislo (trd pa je da lahko seksa) . ce se greva brzinskega pa nama tut v 5ih minutah komot obema pride - jst itak nimam nikol suhe, da tega ne bi mogla, predigre prakticno ne rabim, ce bi me lupcku in bozu vec kt 10minut bi mi ze kr tak prislo![]()
aja skupi sva okrog 10 mesecev...mejbi zato =)
zato si lahko privoscima recimo ce sva za vikend sama, da seksama vsako uro ali dve :D pac tak mal za odmor med ucenjem...![]()
zato se men na primer zdi trikrat u celem vikendu, sploh ce sta hotla za nazaj nadoknadit, ful malo!
medtem ko verjamem da ce je za tebe seks samo tisto ko se tri ure posvecas drug drugemu, od tega ena ura porivanja da ti koncno pride...da se ti zdi trikrat na vikend dostine vem kako je, tak pac jaz razumem...
tako da : KAKO SMO SI RAZLIIIICNIII...hvalabogu da sva midva oba skos za akcijo in tko nareta da lahko nonstop, drgac bi en hudo trpel
a ti sploh veš kokrat pol v celm dnevu? tipi tega sploh niso sposobni

(če ustaneta ob 10h pa gresta spat recmo ob 12h - pa če sta non stop v postli..al kje si to uzameta? gresta u city park pa na wcju-...pol čez 2 uri v kabini v trgovini?? haha no ugl. potem med vikendom 7x na EN DAN... hahahah
sorry, don't believe you

^^ Preveč Smeškotov. Raje kakšnega zbriši.
Sej ne ne gre zdej, da ena drugo prepričujete, katera kolikokrat seksa in da je to res.
Midva lahko več kot 10× na vikend, al pa sam 1×, čist odvisno.
In ja, 3× je relativno malo, če se prej kar nekaj časa ne vidiš. (vsaj zame)
Sej ne ne gre zdej, da ena drugo prepričujete, katera kolikokrat seksa in da je to res.
Midva lahko več kot 10× na vikend, al pa sam 1×, čist odvisno.
In ja, 3× je relativno malo, če se prej kar nekaj časa ne vidiš. (vsaj zame)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Če odštejemo triljon smajlijev, mamo strokovno mnenje na pladnju. Da ne bo kdo kaj šimfal! Kmalu bodo 3 leta! Pa skoraj že živita skupaj!
V glavnem tista, ki ne eksplodira samo od pogledu na über rajciš partnerja, ni ne zadovoljna, ne zadovoljena. Pa zagotovo ni seksapilna partnerka.
Spet posploševanje, in poveličevanje sebe v smislu "jaz sem kul, ker seksam pogosto, ostali pa se lahko greste skrit in vam sploh ni tako dobro kot nama". Ti to resno?
Ne obstaja enoten recept kaj in koliko je dovolj. Variiranje je naravno in normalno. In vsakemu paše svoje. Take ego izjave pa samo še bolj zakompleksajo tiste, ki jih njihovo spolno življenje že tako skrbi (čeprav jim je morda čisto OK, samo pač ne ustreza cosmo zapovedim).

V glavnem tista, ki ne eksplodira samo od pogledu na über rajciš partnerja, ni ne zadovoljna, ne zadovoljena. Pa zagotovo ni seksapilna partnerka.
Spet posploševanje, in poveličevanje sebe v smislu "jaz sem kul, ker seksam pogosto, ostali pa se lahko greste skrit in vam sploh ni tako dobro kot nama". Ti to resno?
Ne obstaja enoten recept kaj in koliko je dovolj. Variiranje je naravno in normalno. In vsakemu paše svoje. Take ego izjave pa samo še bolj zakompleksajo tiste, ki jih njihovo spolno življenje že tako skrbi (čeprav jim je morda čisto OK, samo pač ne ustreza cosmo zapovedim).
Imaš, da me vikaš!