MsN napisal/-a:No, jaz pač ne verjamem, da je lahko po enem tednu brez kt kar vse drugače. Veliko naredi psiha in pričakovanje ... Pač prebereš tisoč odzivov žensk, ki so nehale s kt, vsaka druga poroča o pozitivnih stvareh in evo ga, še sama čutiš spremembe oz. ker veš, da bo bolje (recimo vlažnost), se sprostiš in bolj navlažišSicer pa je itak vseeno od kod in zakaj, važno, da vam sprememba ugaja
*LooBika* napisal/-a:MsN napisal/-a:No, jaz pač ne verjamem, da je lahko po enem tednu brez kt kar vse drugače. Veliko naredi psiha in pričakovanje ... Pač prebereš tisoč odzivov žensk, ki so nehale s kt, vsaka druga poroča o pozitivnih stvareh in evo ga, še sama čutiš spremembe oz. ker veš, da bo bolje (recimo vlažnost), se sprostiš in bolj navlažišSicer pa je itak vseeno od kod in zakaj, važno, da vam sprememba ugaja
pr teb in nekaterih je pac mogoce drugace..js pa sama po sebi vidim..da se mi ful bolj sex-a kot se mi je prej..pa se mi je ze prej dost..in pac dam dost na to..tud glede vlaznosti... in verjamem, da se ti znaki pokazejo odvisno od posameznika..enim prej drugim kasnej..sicer pa to sploh ni pomembno..js sm pac povedla, kar opazam...
MsN napisal/-a:*LooBika*, ne zanikam večje vlažnosti in višjega libida brez kt (to opažamo vsa dekleta, ki nehamo s kt, ker je čisto logično glede na hormone), je pa veliko v glavi, če to opažaš že v prvem tednu po prenehanju.