Nina Osenar
Marilena napisal/-a:Meni je bila načeloma všeč, samo v tistem skeču, ko se sleče paMalo preveč se je drla, prav fake je blo
Drugače pa pohvale, je veliko bolj inovativna, karizmatična in sposobna odrskega nastopa kot pa Sanja Grohar.
Se podpisem

- FreakyGirl7
- Sramežljivka
- Kraj: somewhere...
Huh glede njenega smeha... Nimam drgac nc proti, ampak dostkrat se mi zdi cist prevec prisiljen, da ne govorim da neprimeren. Mislim niso glih cist use stvari tok smesne a ne, da se treba tok naglas smejat
Mi je pa zal, da sem pozabla gledat As ti tud not padu k je bla ona gostja. Mislim posamezne odlomke sem vidla, to je pa tud use. Me zanima kaksne je zganjala

Mi je pa zal, da sem pozabla gledat As ti tud not padu k je bla ona gostja. Mislim posamezne odlomke sem vidla, to je pa tud use. Me zanima kaksne je zganjala

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
- Sramežljivka
Glede njenga nastopa v oddaji prejšnjo nedeljo sam tole
. Ene pametne stvari ni povedla, ni blo enga stavka, da se ne bi spakovala, da skečov v katerih je sodelovala sploh ne omenjam, pa tiste njene solze, ko vidi dve kolegici
, sem misla, da ji je pol družine umrlo. Srečo ima, da je zaenkrat lepa, ker drgač bi žrla vodo in drobtine.
Pa še to. Če je tako oh in sploh popolna, bi si lahko vsaj narastek na svojem sračjem gnezdu pobarvala v črno.

Pa še to. Če je tako oh in sploh popolna, bi si lahko vsaj narastek na svojem sračjem gnezdu pobarvala v črno.