nedolžnost?
Meni se tudi tako zdi... Samo po drugi strani pa ne moreš kaj veliko vplivati na to. Ja, odločiš se in spiš z nekom. Samo to ti ne garantira, da ne bosta šla narazen čez 5 ali pa 10 let... pa magari poročena ali pa na koruzi.
Ne vem... Meni ni žal, niti za trenutek. Ker sva se imela res čist najlepše in sem lahko samo vesela, da sem nedolžnost izgubila s tako razumevajočim, dobrim in ljubečim človekom kot je on. Pa čeprav (očitno) ne bo moj zadnji.
Ne vem... Meni ni žal, niti za trenutek. Ker sva se imela res čist najlepše in sem lahko samo vesela, da sem nedolžnost izgubila s tako razumevajočim, dobrim in ljubečim človekom kot je on. Pa čeprav (očitno) ne bo moj zadnji.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Ja pa sej je napisala, da je normalno da zveze pač razpadejo. Jst pač nism ravno pristaš tega, da se čaka do poroke, ker je malo nesmiselno in so zdej drugačni časi ampak pač s fantom morata imeti vsaj en odnos preden prvič spiš z njim, pa ne mislim samo za prvič ampak za vsakič ko z nekom spiš, vsaj jst na to tako gledam.
Jst sem šla s fantom s katerim sem zgubila nedolžnost narazen, pa mi še zmeraj čisto nič ni žal, da se je to zgodilo z njim, ker je bil takrat občutek pač taprav in ne bi nič spremenila.
Jst sem šla s fantom s katerim sem zgubila nedolžnost narazen, pa mi še zmeraj čisto nič ni žal, da se je to zgodilo z njim, ker je bil takrat občutek pač taprav in ne bi nič spremenila.
How blind can you get and still have eyes?
Latte napisal/-a:Jst sem šla s fantom s katerim sem zgubila nedolžnost narazen, pa mi še zmeraj čisto nič ni žal, da se je to zgodilo z njim, ker je bil takrat občutek pač taprav in ne bi nič spremenila.
Isto pr meni, pa ne bi nikol tega zamenjala za koga druzga.
Glede tistega čakanja... Men je seks ful pomemben v vezi in se sigurno ne bi mogla vezat z nekom, s katerim se v tem ne bi ujela. Pa tud nekako ne verjamem v veze, ki trajajo do konc življenja. Torej po mnenju nekaterih sploh ne bi smela seksat.

Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
pehta napisal/-a:Rinca, Trapa & co
Počakati je treba do tedaj, ko postane jasno, da se boš z nekom poročil ali imel otroka. Npr. do 'zaroke'. Razumem, da je naravno, da zveze razpadejo.
Vendar, če se lotiš zadeve z opisanim namenom, je verjetnost, da bi prišla do ogromne cifre (npr. 5+) majhna in mi se ne bi kregali.
O MOJ BOG

a ti veš kdaj se danes ljudje odločajo za poroko??sej nisem za to, da bi se ljudje kr vsevprek dol dajal, ampak da bi se ljudje pogovarjal o poroki, preden bi se začel pogovarjat o seksu...

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
pa dobro ljudje..za nas "o moj bog" za pehto sveto pravilo..njej se zdi, da je pač tako kot dela prav in da misli čakati..zakaj pa ne..če hoče nedolžnost izgubiti z nekom, ki bo prepričana da se bo z njim poročila je čisto vredu..nam pač paše sex prej, njej kasneje..vsak ma svoja načela in prepričanja in se jih tudi drži a ne..še vseno rajši vidim eno ki do zaroke ne sexa, kot pa drugo, ki jih je pri svojih 18 dala že 15 skozi...pa ne da jo zdej branim, sam pač povem da se kregate za čist brezveze.vsakemu paše pač kar mu paše, in nevem zakaj drugi ljudje to hočejo spreminjat... 

sama sem nedolžnost izgubila pri 15-ih. niti slučajno mi ni žal. in ja, s tem fantom sem še danes.
sicer se mi zdi pa bedno, da je veliko žensk tako zafrustriranih in kozervativnih, da jemljejo dajanje dol pred 17-im letom kot nekaj najhujšega
sama sem povedala samo najboljši prijateljici in najboljšemu prijatelju. onadva sta me podpirala in vse krasno, ko pa je debata takrat pri sošolkah in prijateljicah nanesla na to, pa so se zgražale ... ampak nikoli niso izvedele resnice

sicer se mi zdi pa bedno, da je veliko žensk tako zafrustriranih in kozervativnih, da jemljejo dajanje dol pred 17-im letom kot nekaj najhujšega

LOL pehta! Jst se tvojim postom res nasmejem.
Vse lepo in prav kar praviš, ampak bejba: touch the ground! Ne živiš ti v srednjem veku, kjer je bla poroka edina skrb za žensko. Danes eni študiramo, si ustvarjamo kariero in nimamo cajta za poroke samo zato da lahko sexamo.
Itak pa je življenje prekratko da bi preračunavali s kom se bolj ujamemo in s kom manj.
"Danes si, jutri te ni več" zato izkoristi vsak trenutek.
Na splošno se mi pa zdi, da si preveč izbirčna in iz tega razloga dvomim da boš kdaj našla nekoga
ki bo 100% izpolnil tvoja pričakovanja.
Vse lepo in prav kar praviš, ampak bejba: touch the ground! Ne živiš ti v srednjem veku, kjer je bla poroka edina skrb za žensko. Danes eni študiramo, si ustvarjamo kariero in nimamo cajta za poroke samo zato da lahko sexamo.
Itak pa je življenje prekratko da bi preračunavali s kom se bolj ujamemo in s kom manj.
"Danes si, jutri te ni več" zato izkoristi vsak trenutek.
Na splošno se mi pa zdi, da si preveč izbirčna in iz tega razloga dvomim da boš kdaj našla nekoga
ki bo 100% izpolnil tvoja pričakovanja.
bolš res nebi mogla povedat...samo pač če ima pehta tako mnenje in je pripravljena do tridesetega leta čakati na prvi sex, spoštujem njeno mnenje, vendar pa sem tudi jaz misli, da je življenje res prekratko, da bi čakala na tisto, kar je lahko najlepše, sploh s tapravo osebo..jaz sem recimo v zvezi leto in pol, sexava, vse lapo in prav...nevem zakaj bi se temu odrekla, ker je res nekaj najlepšega, da se lahko z ljubljeno osebo združiš do konca in skupaj uživaš..sej sex ni bavbav......
sicer pa tudi taki, kot je pehta morjo bit, brez njih bi biko dolgočasno
sicer pa tudi taki, kot je pehta morjo bit, brez njih bi biko dolgočasno