Sončna očala

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mortisha »

^no super, upam da je kej znižan :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

veronika_ napisal/-a:jst mam te wayfarer-ke http://i20.ebayimg.com/02/i/001/3e/88/97a9_1.JPG
ful so mi lušne, pa v tok barvah jih majo da se človek težko odloči. :)

hehe ... imam enak model, le da so belo črni :)) ... meni so totalno otkačene :))
Emme
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Emme »

Jst mam ene iz H&M-ja (velike, okrogle) in ene take:
Slika
Iste, bele.
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Emme napisal/-a:Jst mam ene iz H&M-ja (velike, okrogle) in ene take:
Slika
Iste, bele.

Ena je napisala da so wayfajerke al karkol.. niso, to so ubistvu ''fejk'' ray-ban.. jst jih mam tud. Modre in rdeče <33
:D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Larchiiie napisal/-a:
Emme napisal/-a:Jst mam ene iz H&M-ja (velike, okrogle) in ene take:
Slika
Iste, bele.

Ena je napisala da so wayfajerke al karkol.. niso, to so ubistvu ''fejk'' ray-ban.. jst jih mam tud. Modre in rdeče <33
:D

tista, ki je podala link, je na linku bil ray-banov model očal. Predpostavljam, da si imela v mislih fejk oz podobno obliko modela, ki se prodaja v h&m, sam v h&m še nikoli nisem videla, da bi prodajali očala z napisom ray-ban ... imajo pač podobne oblike. Sam to velja za večino njihovih stvari ...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

meni so ta očala tkooo grda :?
MrsM
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MrsM »

Meni so pa všeč tista, ki jih ima NewYorker.. Pa še draga niso :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Larchiiie, sej Wayfarerke so pač model Raybank - klik. ;)
Men so kul, bi mela ubistvu oboje - ene aviatorke pa ene wayfarerke od Raybana, sam pač "nekoč", k bo dnar tut za to. Zdej šparam za druge zadeve.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

miikena napisal/-a:Larchiiie, sej Wayfarerke so pač model Raybank - klik. ;)
Men so kul, bi mela ubistvu oboje - ene aviatorke pa ene wayfarerke od Raybana, sam pač "nekoč", k bo dnar tut za to. Zdej šparam za druge zadeve.

aja točno, sorry :oops: jst ponavad rečm sam fejk ray-ban hehe..

pri nas v glasmaherju so originalne 180e :?
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Punce, a mi zna katera povedat, če lahko nesem sončna očala, ki sem jih kupila v Humanicu (Esprit) v optiko in mi tam zamenjajo eno steklo (levo), ker je poškodovano, pa tudi odstopa od okvirja? Glede na to, da niso kupljene v optiki, so pa drugače bile kar drage in jih nočem zaradi tega vstran dat in kupit novih. :?
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Katera ve, koliko časa se bodo še nosila sončna očala, ta tavelika? Ena so mi zelo všeč, a se bojim, da če se jih drugo leto ne bo več nosilo, da jih bom potem pozabila in jih ne nosila, 150€ za njih pa tudi ne želim dati da bodo potem v omari.
Uporabniški avatar
L|~A|n
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a L|~A|n »

Sestavljanka napisal/-a:Katera ve, koliko časa se bodo še nosila sončna očala, ta tavelika? Ena so mi zelo všeč, a se bojim, da če se jih drugo leto ne bo več nosilo, da jih bom potem pozabila in jih ne nosila, 150€ za njih pa tudi ne želim dati da bodo potem v omari.

Nevem zakaj gledas na to če se bo nosilo ali ne. Če so ti očala dovolj všeč jih boš nosila tudi če nebojo "v modi", sicer je pa moda že tako napredovala da skoraj ni stvari, ki se več ne nosi. Meni osebno so ta velika očala najbolj všeč in mi tudi najbolje pašejo, zato jih bom nosila doker bom istega mnenja pa če se bo moda še nevem kako spremenila. :?

Tamala_mrha napisal/-a:Punce, a mi zna katera povedat, če lahko nesem sončna očala, ki sem jih kupila v Humanicu (Esprit) v optiko in mi tam zamenjajo eno steklo (levo), ker je poškodovano, pa tudi odstopa od okvirja? Glede na to, da niso kupljene v optiki, so pa drugače bile kar drage in jih nočem zaradi tega vstran dat in kupit novih. :?

Jaz si nosim na optike popravljati vsa očala tudi če sem plačala za njih 15€=) Mislim da ti bojo brez problema menjali seveda če bojo meli tvoj model stekel, samo plačati je treba pa gre vse :D Če si pa v kateri optiki videla ta model pa kar tja nesi.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Saj ne da bi se ozirala na modo, a prevečkrat mi je nekaj všeč samo zato, ker se tega navadim na drugih in potem postane tudi meni všeč in ko tega na drugih ne bo več, bo tudi meni ratalo čudno. Nisem še ugotovila ali so mi res všeč, ali sem se navadila na drugih in sprejela. Ne vem če razumeš. Nekaj, kar ni moderno in mi je všeč bom nosila neglede na to kako moderno je, a nekaj kar bi nosila zaradi enomesečne muhe pa potem nebi več.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Sestavljanka napisal/-a:Katera ve, koliko časa se bodo še nosila sončna očala, ta tavelika? Ena so mi zelo všeč, a se bojim, da če se jih drugo leto ne bo več nosilo, da jih bom potem pozabila in jih ne nosila, 150€ za njih pa tudi ne želim dati da bodo potem v omari.

spomladi, 23.3. ob 14:32 jih bodo ukinli.
ne vem če e ti splača.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

^^:rofl:
Odgovori