Kok je Elyse lepa na tretji fotki, ko je še en tip zraven.
Gledam šesto sezono... Pa so mele mejkovers, pa so Miss Jayu navili lase, pa tko on: MMM I'm haapy with my makeover! Hehe in se je tm neki paču, men je blo tko smešn
jaz sem gledala danes ponovitev 2. sezone pa je res Yoanna ful lepa, samo ko je pa njen pas pokazalo pa Gledala pa sem tudi Germany's Next Top Model pa sem bla ful začudena ko je kazalo Heidi Klum na reviji in se je vidlo kolko ma še odvečne maščobe na trebuhu (od poroda) pa brazgotino od carskega reza...prav ne lepo
najbolj anti pa mi je bila blondinka v 2. sezoni, ki je v zadnji oddaji šla domov, ostali pa sta mercedes in joanna. pojma nimam kak ji je ime. ta mi je grdo suha. sploh ni imela manekenske postave, hoja totalno zanič, niti lušna mi ni bila. me čudi kako je prišla tako daleč
***Ally*** napisal/-a:Gledala pa sem tudi Germany's Next Top Model pa sem bla ful začudena ko je kazalo Heidi Klum na reviji in se je vidlo kolko ma še odvečne maščobe na trebuhu (od poroda) pa brazgotino od carskega reza...prav ne lepo
verjetno tole a ne
js sm tut gledala GNTM (komi čakam 2. sezono), mi je bla pa Jennifer najboljša
Yoanna si je res zasluzila zmago, ampak postava od Mercedes uhhhh.. drgac pa me ful moti da ponavljajo vse oddaje spet.. prav na pamet vem kaj se bo dogajalo :\ lahko pa bi sli naprej z oddajami ali pa predvajali tyrin show ( nekaj "PODOBNEGA" kot Oprah ) ..
Poison Girl a bo 2. sezona GNTM tut? K jest sem tut 1. gledala in mi je bla ful všeč. Se mi zdi, da je bla mav bol kakovostnejša kot pa Antm oz. so se ustvarjalci oddaje mau bl potrdul.