- sem bila ta vikend prvic v njegovem stanovanju, ki ga je dobil bolj na novo in sva sla hodit na en hrib na Gorjancih, sicer je bilo toliko snega na drugi polovici do vrha da bu ze mogla imet dereze, js sem se se malo bolj matrala, poleg hriba, pa se drsenje in sneg, ma sva prisla do cilja
- lol mislim, jaz po mojih kriterijih ce ze, mi bolj za zenske ustreza vitkost, pri moskih ni kul, ce so presuhi
-imam vecjo tezo tudi predvsem zato, ker sem non stop napihnjena in zelo redko hodim na wc, zdaj mi je rekla v petek zdravnica naj kar vsak dan pijem sirup proti zaprtosti, ma sem ga imela prej v lj in sem sele cez vikend prisla do njega, da bi si kupila se enega za imet na primorskem mi pa prej ni kapnilo. Mislim da je kriva mesanica hormonov, tega da n e kadim vec, da kave ne pijem vec(sicer zdaj ko mi je manj slabo in imam malo manj hormonov, mislim, da mi tudi kava nazaj gre, ce jo sama skuham, mama npr dela premocno), da sem vec dni prelezala zaradi slabega pocutja, pa da nisem vec v uni sluzbi, kjer sem imela toliko adrrnalina vsak dan in toliko laufanja na vse konce..
-sem pojedla 2 sparova krofa v soboto, sta bila dobra, ma upam da je mama naredila ali se bo kaksne domace( z domaco marmelado)
- sem upala, da bodo meli se kak krof v uni planinski koci, ma jih niso in sva na koncu jedla jabolcni strudelj

- sva se odlocila, da ne bom jemala unih tablet,ki sem jih dobila, po njegovem predlogu, ker baje te industrijski analogi niso dobri. Zaenkrat sem ok nobenih mocnih simpomov, ki sem jih imela nimam skoraj vec.