Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

ENY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ENY »

Imam en problem, pa ne vem, ce sploh je za ta naslov. No, v glavnem, gre za bivsega, ampak... ne v tem smislu, da ga pogresam. Tezko razlozit, vcasih imam obcutek, da se mi je zmesal...

Bila sva skupaj, precej malo casa ampak, ko me je pustil, me je ze toliko spoznal, da me je lahko orng prizadel. Rekel mi je stvari, ki mi jih ni se nobeden. Tocno je vedel kje so sibke tocke, sej sem mu sama povedala. Ma, je bil moj fant pa sem mu zaupala, sploh ze prej, ko je bil prijatelj. Jst bi lahko miljon ljudi tako prizadela pa izberem, da ne bom. :lol:

Problem pa je v tem, da sedaj, ko je ze kar nekaj casa mimo ne morem naprej. Npr. me zanimajo drugi fanti, se druzim z njimi, ko pa pride do cesa mickeno bolj konkretnega, se v meni oglasi bes... Imam enega prijatelja, ki bi mogoc rad bil nekaj vec, "ce ga ni ze minil". Mene pa grabi bes in bi ga najraje obtozila, da je hinavski,...ali pa se cesa hujsega. Valda vem, da ta bes ni upravicen in ga tiscim v sebi. Nobeden, razen moje prijateljice, sploh ne sluti kako se pocutim.

Ja, mogoc pride v postev strokovna pomoc? :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ko boš prišla do te faze, da bi z nekom začela hoditi, mu pač povej da si zaradi bivšega besna na vse tipe :) pol ti bo seveda rekel, da on nima nemena ti karkoli škodovati, mogoče ti bo potem lažje :)

ali pa ne govori tipom takih stvari, kot si jih bivšemu, dokler ne boš 100%na da misli resno s tabo
ENY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ENY »

Ja, saj vem, da ne smem govort tako, samo sva bila prijatelja in si nikol na tem svetu nisem mislila, da bova skupaj. Takrat sem govorila. Ma, je pac se ena lekcija. Sej ne govorim vec.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Hm...včasih se sedaj spomnem spet na bivšega...prejle pol ure nazaj sem se pomnila na bivšega...

Malo me je stisnilo...pogrešam une najine pogovore...drugače je pa že boljše...malo...počasi lezem proti polovici ampak še zmeri potihoma čakam na pijačko...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

tigi na katerega bivšega? a na unega k je hotel da shujšaš ali na tega zadnjega, ki sta nehala pred kratkim?

jaz pa mislim vedno manj na mojega bivšega... pa TOOOOOK se veselim k gremo 4 prijateljice v dubrovnik čez 1 teden, žurat, pa popivat, pa se sončit, pa plesat :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Tigi napisal/-a:Hm...včasih se sedaj spomnem spet na bivšega...prejle pol ure nazaj sem se pomnila na bivšega...

Malo me je stisnilo...pogrešam une najine pogovore...drugače je pa že boljše...malo...počasi lezem proti polovici ampak še zmeri potihoma čakam na pijačko...

tigi veš, sej to je normalno! Ampak boš videla, da boš vedno manj razmišljala o njem! Vedno manj se ga boš spominjala in vedno manj te bo bolel spomin nanj... čas prinese svoje... :bussi:
My dreams are my reality...
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

jest sm ubistvu že čist mem,.. ne razmišljam o njem, vsaj dokler ga ne vidm kje,.. :roll: takrt sm ponavad ful živčna,. ampak mislm, da sm dala že več kot polovico poti čez,. in sm z vsem sprijaznjena,.
edina stvar, ki me ubija kar se tega tiče so spomini... :( če bi se dal bi jih zbrisala, ker edino spomini me prizadanejo, ko se spomnim kako sva se imela luštn, pa kaj use sva počela skupi,.... pa seveda sanje k jih mam,.. v zadnjih dveh mescih in pol se mi je mogoč sm 8x zgodil, da nism sanjala o njem al o čemerkol povezanem z njim,... :? pa k hočem prebolet, pa ne razmišljam o njem kr je brezveze, ampak zjutrej se pol zbudim vsa čudna zarad takih smotanih sanj, k mi ne pustijo, da u miru žvim... :(
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Zvoncica napisal/-a:tigi na katerega bivšega? a na unega k je hotel da shujšaš ali na tega zadnjega, ki sta nehala pred kratkim?

jaz pa mislim vedno manj na mojega bivšega... pa TOOOOOK se veselim k gremo 4 prijateljice v dubrovnik čez 1 teden, žurat, pa popivat, pa se sončit, pa plesat :D

Na unega k je hotu, da shujšam...

Mah nevem po eni strani bi ga pa rada nazaj aveš.

:oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

tigi jah to pa zna bit bedno ja, če ga hočeš še skoz nazaj :( Sej ne vem kaj nej ti rečem. Ko je mene moj pusti, sem ga tut nekaj časa hotela na vsak način nazaj, pol pa ne vem, enostavno sem si vbila v glavo da pač nikol več ne bo nič, in da je zame boljše da ga prebolim. Niti malo ne upam več, da se bo jutri priplazil objokan nazaj. In zdej si ga res ŽELIM preboleti, če se kaj na njega spomnim, kaj dela zdaj, si pač rečem da to ni več moja stvar. Razmišljam o svoji prihodnosti in ne o preteklosti z njim. Ker on je samo še to, del preteklosti. Meni je to ful pomagalo. Aja, pa da ne pozabim, da sem napisala en dooooolg spisek stvari, ki so me motile na njem, vsako možno traparijo, kot recimo, da si je vedno popravljal frizuro, ko se je ustavil pred semaforjem, ali pa da je zakompleksan s svojo ritjo, itd :D Hehe, tut to je pomagalo :wink:

Principesa, jaz sem imela isto obdobje, ko sem vsako noč sanjala o njem (ok pri meni je trajalo skoraj 1 teden), enkrat da jaz hočem biti z njim, pa on noče, enkrat obratno, tretjič čist nekaj x, samo je minilo :)

Glede spominov... ja, tut jaz ratam žalostna če se spomnim lepih trenutkov. Ampak se trudim ne še naprej razmišljati o tem, ampak pomislim na druge stvari ki se jih veselim v bližnji prihodosti, pa gre.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Zvoncica napisal/-a:jaz pa mislim vedno manj na mojega bivšega... pa TOOOOOK se veselim k gremo 4 prijateljice v dubrovnik čez 1 teden, žurat, pa popivat, pa se sončit, pa plesat :D

Ja to ti bo sigurn ful pomagal..sm vesela zate :) .Grem stavt da se boš ful bolš počutila k se vrneš,no upam da se boš mela lepo :) .Jst grem tud u pondelk na morje in resnično upam da bom usaj mal pozabla nanga u tem času k me ne bo čeprov kaže da ni še use zgublen...bomo vidl :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

hvala :) enako upam zate, da se bo dobro izteklo. pa ali ga boš dokončno prebolela, ali pa če bosta spet skupaj :wink:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

ii hvala ti,ful si prjazna :) dons se končno mal bolš počutm in končno sm spoznala,da tud če bo usega konc se bom potrudla pa živela naprej.
Jagodka85 kako je pa kej s tabo,je že kej bolš?No držim pesti za use..počas nm bo uspel :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ja, pri meni je bilo vsaj to lažje, da se je on dost hitr zmislu da ne bi več. ene tri dni je razmišljal, pol je bilo pa vse jasno. ni tist, da bi v zraku viselo, da mogoče pa kdaj spet probava :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

angelček... mam prebliske.. od nedela pa do učer sm bla čist zabedirana... sam ne vem... zdj nism več tolk... bomo vidl, kaj bo... je pa res, da ga še zmer full pogrešam... sj če te res zanima, kk je z mano, lh prebereš na mojem blogu :) ampak dobr itak še ni...
jz tud držim pesti za vse nas, da bomo enkrat (čimprj) srečne...
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Zvoncica:...Joj to je pa najhujš,da je kr naenkrat konc,jst tega nikakor neb prenesla :cry: .Prvič k sva končala je blo sicer tko kao dokončno in sm bla čist na konc prve dva dni in pol sm komi k seb pršla.Zdej se je pa začel use vlečt pa sva skup pa nisva in na konc bog ve kaj bo ratal :( .Sam je pa dost bolš,če z nekom tko postopoma končaš..usaj pr men je tko ful lažje.A pa ni več nobene šanse,da bosta vidva še kdaj skup?Pomoje bo pa kmal opazu kaj je zgubu in bo pršu nazaj boš vidla..če ne mu bo pa usaj ful žal za to kar je naredu...uglaunem nekak se bo že pošitmal,če ne ga boš pa pozabla pa kšnga bolšga najdla k te bo res vredn :)
Jogodka85...ja ok bom prebrala... :)
Zaklenjeno