Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Tud jz sm razpravlalnega pisala. Men se je zdela tema res dobra. Velik si loh tud napisu, jz sm se mogla prou nazaj držat, pa sm mela okol 930 besed (sm končala 45min pred koncem in sm mela preveč časa za štet :D ).
Skratka, mam fajn filing :)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

Smejkica napisal/-a:Jsr sem pa razpravljanjega pisala. Je bil še dost kul naslov, čeprou bolj premišljujem, bolj gadn filing mam. No neki bo že. :)

Men se tud vedno bolj zdi, da je moj zanič...matra me to, da sem pisala do zadnje minute pol pa sam na hitro vse skup preverla...eh. :roll: Mah..o Polikarpu sem napisala skor dve strani, o Marmeladovu pa niti ene. :? Drugače...naslov je bil kar dober; bi lahk blo huje...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Končno je tut to mimo...men je blo pa kr neki... Sej mi je šlo...sam, da bo pa Marmeladov pa Polikarp za primerjat si pa neb nikol mislila...od tolkih bol pomembnih oseb...oni dajo Marmeladovega...adijo pamet. Jst sm mela pa full premalo časa...ker sm v začetku sam okol gledla pa razmišljala kak bi sestauljala stauke, da bi bol zanimivo zvenel.... :D Pol, ko sm videla, da mam samo še pol urce, jst sm mela pa samo pou eseja sm pa pohitela... mau fejst pohitela :razz: Tko, da mislim, da esej na koncu ni biu tko slab, sam nism mela časa, da bi ga natančno še 1x pregledla...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Edin kaj mi je delal probleme je blo tole: Kako je Marmeladov popraviti svoja dejanja,krivice ki jih je storil. Pr tem nism bla čist zihr :/ ampak sm tud tam nek spacala... :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Pravilno je:
- naredi samomor, ker meni, da bo družini bolje brez njega
Upošteva se tudi:
- poišče si službo, ker hoče začeti znova, vendar se to s službo ne obnese, ker proda uniformo in se spet zapije

Podatki: od šefa ocenjevalcev ;)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

hm.. jst sm napisla tole drugo. kaj pol se to enakovredno upošteva?? :(
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ma se mi zdi, da ja...Nisem ziher...Mi je rekel, da je oboje vredu, če znaš utemeljit.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

no superca.Sej to mi je tud razredničarka rekla. :D tnx
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Tiavanna napisal/-a:Pravilno je:
- naredi samomor, ker meni, da bo družini bolje brez njega
Upošteva se tudi:
- poišče si službo, ker hoče začeti znova, vendar se to s službo ne obnese, ker proda uniformo in se spet zapije

Podatki: od šefa ocenjevalcev ;)

Ja, sem omenila tale samomor...sam ubistvu mi nikol ne zvemo al je biu to samomor al je pa res "nesrečno" in pijano :D padu pod unga konja al kva že... Jst sem oboje omenila...sam nisem se neki preveč razpisala na tole vprašanje... :twisted:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

Jz sem tolk napisala, da se mi pol sploh ni dal brat. In pomoje sem napisala vse. Upam vsaj
Spolh nočem vede, kaj so drugi pisal, ker se bom pol preveč sekirala, če bom opazla d mi kj manjka. Upam da bom dubla tistih potrebnih 45 pik al pa vsaj 40.
i love love
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

jah krep ane js sm pa napisala da nč ne nardi k se mi tist s to službo ni zdel relevantno, k je itak vse zajebu...sm mal napačno noto ubrala...upam da si nism vsega zaf****. :(
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Tiavanna kašnga šefa ocenjevalcev? :?
Men se zdi ta odgovor mal sumliv, glede na to kokr je že *angel* napisala, da mi točno itak ne vemo, lahko sklepamo, ni pa to nujno. urszika ne se sekirat, jz sm napisala na podoben način kot ti. Sploh pa, a ni vse prov če znaš smiselno razložit in utemeljit? :)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Joj, punce, mene pa živcira ena druga zadeva ... Glede tega Marmeladova. V navodilih je njegovo ime pisalo kot Semjon Zahirič Marmeladov, v Zločinu in kazni pa je Zaharič. Zdaj pa res ne vem, kako je prav? Ali je oboje? Jaz sem pisala tako kot piše v romanu, vsi, ki sem jih povprašala o tem, pa so se držali navodil. In zdaj se že ves čas živciram zaradi tega ... :evil: :? Saj vem, da se ubadam z malenkostmi, ampak ne morem si pomagati ... :(
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

FairyAngel napisal/-a:Joj, punce, mene pa živcira ena druga zadeva ... Glede tega Marmeladova. V navodilih je njegovo ime pisalo kot Semjon Zahirič Marmeladov, v Zločinu in kazni pa je Zaharič. Zdaj pa res ne vem, kako je prav? Ali je oboje? Jaz sem pisala tako kot piše v romanu, vsi, ki sem jih povprašala o tem, pa so se držali navodil. In zdaj se že ves čas živciram zaradi tega ... :evil: :? Saj vem, da se ubadam z malenkostmi, ampak ne morem si pomagati ... :(

ja moj bro je tud rekel ka je srečal to napako in ka je pisal kak je v romanu če te kaj potolaži...

kak sem jaz pisala?! iskreno povedano ne ven, ekr veš kak sem jaz s preprisovanjem... :P mogoče celo kak je v romanu, mogoče kak je bilo na navodilih, mogoče nekaj tretjega... sem se pa načeloma mela namen držati navodil... :P
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

FairyAngel napisal/-a:Joj, punce, mene pa živcira ena druga zadeva ... Glede tega Marmeladova. V navodilih je njegovo ime pisalo kot Semjon Zahirič Marmeladov, v Zločinu in kazni pa je Zaharič. Zdaj pa res ne vem, kako je prav? Ali je oboje? Jaz sem pisala tako kot piše v romanu, vsi, ki sem jih povprašala o tem, pa so se držali navodil. In zdaj se že ves čas živciram zaradi tega ... :evil: :? Saj vem, da se ubadam z malenkostmi, ampak ne morem si pomagati ... :(

Ne sekeraj se ...ker bi mogl in eno in drugo upoštevat. Men je bilo tut čudno tole Zahirič...sam sm tko pisala in mi nobedn nemore nč...Ti si pa pač pisala tko kt je u romanu pisalo. Vrjem...nebojo ti nix odbijali (če so pa že taki idioti, da bi šli zaradi tega odbijat, pomoj več kt 1 točko nebojo)si se pač romana držala... nemorjo ti nič :D
Zaklenjeno