Skratka, mam fajn filing

Smejkica napisal/-a:Jsr sem pa razpravljanjega pisala. Je bil še dost kul naslov, čeprou bolj premišljujem, bolj gadn filing mam. No neki bo že.
Tiavanna napisal/-a:Pravilno je:
- naredi samomor, ker meni, da bo družini bolje brez njega
Upošteva se tudi:
- poišče si službo, ker hoče začeti znova, vendar se to s službo ne obnese, ker proda uniformo in se spet zapije
Podatki: od šefa ocenjevalcev
FairyAngel napisal/-a:Joj, punce, mene pa živcira ena druga zadeva ... Glede tega Marmeladova. V navodilih je njegovo ime pisalo kot Semjon Zahirič Marmeladov, v Zločinu in kazni pa je Zaharič. Zdaj pa res ne vem, kako je prav? Ali je oboje? Jaz sem pisala tako kot piše v romanu, vsi, ki sem jih povprašala o tem, pa so se držali navodil. In zdaj se že ves čas živciram zaradi tega ...![]()
Saj vem, da se ubadam z malenkostmi, ampak ne morem si pomagati ...
FairyAngel napisal/-a:Joj, punce, mene pa živcira ena druga zadeva ... Glede tega Marmeladova. V navodilih je njegovo ime pisalo kot Semjon Zahirič Marmeladov, v Zločinu in kazni pa je Zaharič. Zdaj pa res ne vem, kako je prav? Ali je oboje? Jaz sem pisala tako kot piše v romanu, vsi, ki sem jih povprašala o tem, pa so se držali navodil. In zdaj se že ves čas živciram zaradi tega ...![]()
Saj vem, da se ubadam z malenkostmi, ampak ne morem si pomagati ...