What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

spice girl napisal/-a:Katerega leta pa je snemana oddaja? Ker meni so vsi, ki so gostje, pa tudi Ricki, obupno oblečeni. Katastrofa

ok, ricki je v primerjavi z njimi za tisti čas še kr vredu oblečena... mislim, tak nič posebnega. ampak glede tistih gostov, tut če bi blo snemano 50 let nazaj to vseeno ni opravičilo za njihova oblačila, ker bi bla tudi talrat ziher not to wear. :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

punkie_ napisal/-a:tipi itak zijali ko neumni... vedno se sprašujem, če take ženske gledajo ker so jim hude al se ob pogledu nanje sprašujejo, če vse štima z njimi?

Predvsem to odebeljeno. Če pa govorimo o čapcih, pa prvo...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Summer055 napisal/-a:meni so pa ravno hlače na zvonc dobre, med tem ko mi tiste čisto oprijete skinni pants (ko daš nogo komaj čez spodnji del hlačnice) totalno NOT to wear.

Ja, enako tukaj. Ok, ne bi rekla, da so skinny hlače not to wear, ampak je pa dejstvo, da mi oprijete hlače na zvonec naredijo veliko lepšo postavo, ker sem visoka samo 160 cm in čeprav nimam kratkih nog, skinny hlače na meni izgledajo prav komično. Lepo mi izgledajo edino za pozimi v čevlje, ker potem izgledajo kot da so cele oprijete (ker se spodnjega dela pač ne vidi). To je povsem odvisno od tega, kakšno postavo ima punca - če je zelo visoka in/ali z ožjimi boki, potem skinny hlače na njej lahko izgledajo RES hudo. Če je pa punca manjša ali pa malo težja, potem pa skinny hlače običajno izgledajo precej slabo.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jaz sem pa mnenja, da ožje hlače najbolj pašejo vsem tipom ženskih postav. Tudi močnejšim (če seveda nosijo pravo številko, kar je očitno pogost problem, da vse potem visi nad hlačami). Občutek imam da hlače na zvonec razširijo vsako žensko. Prisegam na hlače z ravnim krojem ali pa na korenčka, pa sem čist normalne postave; mogoče mi ne pašejo (bi kdo rekel, kaj pa js vem), ampak definitivno bolj kot pa na zvonec.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ladyy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ladyy* »

Danes videno, punca stara okrog 15-16 let normalno oblečena, obuto je pa imela modre lakaste balerinke! Ob snegu sredi januarja imet obute balerinke? res brez besed sem bila :roll:
Love me now or love me never, but if you love me, love me forever *
Zita
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: La La Land

Neprebrana objava Napisal/-a Zita »

meni je najhujši možni fashion crime pravo krzno... :evil: :cry:

hujši je morda edino pravo krzno z živalskim vzorcem :eek: :evil: :evil:
Don't tell me not to fly, I've simply got to! Who told you you're allowed to rain on my parade?
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

drugega stavka sicer ne razumem :gruebel: s prvim se pa definitivno strinjam....zadnic sem videla eno mlado zensko (mislm k sm mela res filing da smo mlade bolj ozavescene o tem) k je govorila eni prjatlci da je dala full kesa za en krznen plasc...krava! :evil:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

*mala* napisal/-a:Jaz sem pa mnenja, da ožje hlače najbolj pašejo vsem tipom ženskih postav. Tudi močnejšim (če seveda nosijo pravo številko, kar je očitno pogost problem, da vse potem visi nad hlačami). Občutek imam da hlače na zvonec razširijo vsako žensko. Prisegam na hlače z ravnim krojem ali pa na korenčka, pa sem čist normalne postave; mogoče mi ne pašejo (bi kdo rekel, kaj pa js vem), ampak definitivno bolj kot pa na zvonec.

ženskam z močnejšimi stegni se priporočajo hlače rahlo na zvonec, saj optično 'stanjšajo' noge. medtem ko tiste na korenčka močna stegna dodatno poudarijo.
tistim z normalno in suho postavo(to kar je normalno in suho je seveda relativno) pa tako ali tako ponavadi pristaja vse.

moj ntw so zmiksane barve. primer: oranžno rumena bunda, spodaj kivi barva hlač, rdeči copati in roza nahrbtnik.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

gaby_ napisal/-a:ženskam z močnejšimi stegni se priporočajo hlače rahlo na zvonec, saj optično 'stanjšajo' noge. medtem ko tiste na korenčka močna stegna dodatno poudarijo.
tistim z normalno in suho postavo(to kar je normalno in suho je seveda relativno) pa tako ali tako ponavadi pristaja vse.

Večina hlač na zvonec je kar s konkretnim zvoncem (in večina ravno te nosi) :D Sicer pa jaz pod moj pojem "ožje" hlače štejem tudi hlače z ravim krojem.

Meni so na splošno kavbojke na zvonec grde, tako da nisem ravno nepristranska.

EDIT: No, dejstvo je, da takemu dekletu/ženski bolj malo pristaja. Medtem ko mi ta dekleta (ki definitivno niso suhe) fajn zgledajo v ožjih hlačah: prva, druga, tretja, četrta, peta.

Pa tudi suhice mi najlepše zgledajo v ozkih hlačah:KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Heh ja, saj meni so pa te na korenje noro grde, tako da sva si ravno nasproti xD Moram pa rečt, da so mi bile na 'suhicah' najlepše hlače na 3. sliki, ampak so bile pa vse punce v petkah, ki ti naredijo daljše noge. Če bi imele obute superge, bi bila stvar verjetno malo drugačna. :) (ne vem kakšna, bi me pa zanimalo)
Every rose has its thorn
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Men so tud grde hlače na korenčka, pa naj bo na takih alpa drugačnih postavah; na zgornjih, ki niso suhice, mi je pa sploh bljak :(
Pa sama tud nisem suha in nikol se ne bi tako oblekla.

Drugače pa delim mnenje s SunFlower! :wink:
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Meni so pa skini hlače in hlače na "cigareto" (ravne) najlepše, če pa je že govora o primernosti glede na postavo, pa je itak (vsa meni) logično, da suhim paše več stvari kot močnejšim. :) Hlače na zvonc pa mi niti na suhici niti na kakšni drugi postavi niso všeč, že kroj hlač mi je grd in jih nikoli nisem nosila, tudi ko so ble v mladosti še popularne.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, pa naj kakšna prilepi fotko oblinastega dekleta v vam ljubih kavbojkah. Vprašanje če bi vam dekleta od zgoraj pasala v hlače na zvonc.

Jeniffer Hudson v skinny jeans (meni hudo zgleda no).
Skinny jeans na Beyonce, dvojka, trojka
Zanimivo bi bilo vidt kakšno bolj polno dekle v različnih kavbojkah. Ker takole je malce težje primerjat.

Sej mnenja se razlikujejo, tak pač je. Ene za skinny ene za zvonc :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Men te ozke hlače pač ne potegnejo, ker je, kot da bi gledala gola telesa... Tolk oprijete so, da mi je pač prva asociacija ta, da so gole, ker je tolk očitna silhueta telesa. In to mi je NO GO.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Slika
No recimo meni so te všeč - oprijete in spodaj čisto malo na zvonec. Ekstremno zvončaste spet pašejo zelo malo puncam, predvsem visokim.

Slika

Tole mi je pa not to wear. Se mi zdi, da če imaš široke boke, hkrati pa nisi zelo visok, skinnyke naredijo hkrati kratke noge in debela stegna, kar je verjetno točno nasprotno od želenega učinka.
Every rose has its thorn
Zaklenjeno