Jaz se, tako čisto iskreno povedano, kot prakticiram vedno ko kaj povem, itak ne spoznam na modo, a vseeno lahko povem, da mi nikoli ni bilo jasno, kako nekdo, ki se ne ukvarja z modo na poklicni ravni, najde toliko časa za vsakodnevni fotošuting. Namreč, vse to napravljanje + nalaganje slik na računalnik in pisanje bloga, zavzame kar nekaj časa. Razumem, da to počne nekdo, ki s tem služi ali to še namerava nekega dne, vsi ostali morajo imeti pa presneto dosti prostega časa, da se vsak dan ukvarjajo s tem.

Ne rečem nič za blogerke, ki pišejo samo takrat, ko menijo, da jih je preplavil trenutek navdiha, ali je zaradi kakšnega novega kosa oblačila/nakita/česarkoli že pač, vredno napisati nov prispevek na blog. Tole vsakodnevno preseravanje okoli tega in onega pa je too much. Tale fantič pa bi itak navdušil samo kakšnega utrganega modnega oblikovalca ali geja. Mislim, nosi
žensko torbo, razen če je trenutno v modi, da so tudi moške high fashion torbe v stilu ženske torbe. Sicer me boli patak, če je istospolno usmerjen, ali zgolj metroseksualec, ki fura nek spešl stil, ki ga nepoznavalci visoke mode itak baje ne razumemo - nasploh se mi zdi, da je vse več nekih posebnežev, kjer se vprašaš ali takšen stil nosi zaradi lastnega zanimanja ali vzbujanja pozornosti in ustvarjanja vtisa "I`m so high fashion".