Kdo plačuje?
Uhhh kako sem se jest enkrat opekel. Pravi osel bil jaz jooooooj. Spoznal neko punco, ji plačeval dober mesec skoraj vsak drugi dan, če ne kar vsak dan od pijač, kofetov, piv, čikov, dvakrat tudi večerjo in pa enkrat kino.
Najbolj smešno mi pa je bilo, ko so jo na začetku najinega "razmerja" okradli in je bila ob dokumente, bančno kartico ter tudi nekaj denarja. Pač tiste 3 tedne sem ji plačeval vse, ko pa je dobila vse nazaj me je pa instantno pustila. Da ne govorim o temu, da tudi intimnega nisva imela nič jaz pa plačeval vse huje kakor, da bi bila moja žena.
Hahahahaha ker osel sem bil. Pač sam kriv ni kaj, pa sej nerečem, da mi je bilo težko to plačevati pa še zdej se mi jeb* sam osel sem pa bil ni kaj.
Najbolj smešno mi pa je bilo, ko so jo na začetku najinega "razmerja" okradli in je bila ob dokumente, bančno kartico ter tudi nekaj denarja. Pač tiste 3 tedne sem ji plačeval vse, ko pa je dobila vse nazaj me je pa instantno pustila. Da ne govorim o temu, da tudi intimnega nisva imela nič jaz pa plačeval vse huje kakor, da bi bila moja žena.
Hahahahaha ker osel sem bil. Pač sam kriv ni kaj, pa sej nerečem, da mi je bilo težko to plačevati pa še zdej se mi jeb* sam osel sem pa bil ni kaj.
- čokolinček
- Komunikatorka
Jah, to mogoče deluje na začetku, ko je vse še bolj uradno. Midva sva recimo že zdavnaj ven iz faze, ko bi se nekam vabila. Pač se skupaj odločiva, včasih tudi dogovarjanje nekaj časa traja, da se najde priložnost in potem ni več čisto jasno, kdo je pravzaprav prvi predlagal savno.
In kaj narediš v primeru, ko nekdo čisto tretji predlaga kino in pico?
In kaj narediš v primeru, ko nekdo čisto tretji predlaga kino in pico?
Trnovcan napisal/-a:Uhhh kako sem se jest enkrat opekel. Pravi osel bil jaz jooooooj. Spoznal neko punco, ji plačeval dober mesec skoraj vsak drugi dan, če ne kar vsak dan od pijač, kofetov, piv, čikov, dvakrat tudi večerjo in pa enkrat kino.
hahah nemoreš!!!!!!

- Nastja Krivec
- Sramežljivka
- Kraj: Rogoza