Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Poison Girl napisal/-a:Whoa, predmaturitetni esej pisala 5!Slika Hepi, hepi!Slika Pa angleščino sem tud 4.

Ma dej ti boš razturala to slovenščino. :roll: :D Deeeeej dub te tvoje eseje pa jih fotografiri, al pa mal povej kaj si kj not pisala, kaj si primerjala, do kakšnih zaključkov si pršla. Pa dej ti probi dobit tiste kriterije za ta esej, ker tanchiina prfoksa ni tok kul in se je ne upa prašat :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Kakšne kriterije? Nam je dala danes točkovnik za predmaturitetni esej.
Sem poslikala, upam da se v redu vidi.
SlikaSlika
SlikaSlika

Svojega eseja pa ne bom dajala gor.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

uuu, to je to ja, hvala ljepa :)
...Nikyca...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ...Nikyca... »

a bi se dal dobit tut poskeniran predmaturitetni preizkus iz slovenščine (slovnica) in angleščine? hvala
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Hvala ti Poison Girl! :)
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Ni za kej :). (madona, ne maram svojga nicka :D )
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

sončk napisal/-a:
Poison Girl napisal/-a:Whoa, predmaturitetni esej pisala 5!Slika Hepi, hepi!Slika Pa angleščino sem tud 4.

Ma dej ti boš razturala to slovenščino. :roll: :D Deeeeej dub te tvoje eseje pa jih fotografiri, al pa mal povej kaj si kj not pisala, kaj si primerjala, do kakšnih zaključkov si pršla. Pa dej ti probi dobit tiste kriterije za ta esej, ker tanchiina prfoksa ni tok kul in se je ne upa prašat :D

ma ja no! zlata maturantka bo, je čas da mi začne vrjet :D ker res matura je izi bizi..če si že zdej tok dobr to pa brez neki veliko vloženga truda..no jz recmo nism do mature par dni prej še v roke prjela knjige za anglo pa sm jo nardila s 3 LOL
pa tole vidm da se res trudš, jz sm res minimalno delala pa sm mela samo eno 2ko nakonc maturo!
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

a ma katera kakšne izpiske od Prevzetnosti in pristranosti ali pa primerjava med tem In Feliksom? nj me na zs kontaktira
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Na TVS2 se danes ob 19.00 začne nadaljevanka Prevzetnost in pristranost :D Profesorica nam je priporočala ogled.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

^^Men je bila tok všeč. :oops: Mi smo drgač v šoli vse pogledal, film pa že lani na koncu leta.
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

^^to so tudi nam rekl...sam a ste vi v šol delal kej to,ker nam je sam na hitr neki povedala pisal pa nismo nč...medtem ko smo mel pri Feliksu analizo vsazga stvka posebi :roll:
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Mi smo danes začeli s knjigo, naslednji torek pa pišemo esej... Drugače pa mi pri vsaki knjigi predelamo vsako poved, te dve pa še bolj natančno :D
Zdaj pa čakam na nadaljevanko... Upam, da mi bo všeč :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Če je baje prov Hiengova hčerka rekla, da niti pod razno ne smeš it v vse podrobnosti, ker je Hieng knjigo pisal poleti, brez majce in se hihital zraven in sploh ni tok pomena v vsem, kot ga mormo vedt. :roll:

(upam, da res niste mel analize vsazga stavka, ker bi to verjetno trajal stoletja :D )

Uuu, zdej je že nadaljevanka, oz. se čez 3 minute začne :) Grem gledat.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^ja saj najbrž noben ne pesnik ne pisatelj ni mel v mislih tako globokega pomena, kot ga v raznih delih najdejo jezikoslovci. :D

sicer smo pa mi že proti koncu preveztnosti in pristranosti, jutri končamo. smo pa že prejšnji teden pisali esej iz tega.

a gre še kdo od vas v petek čez dva tedna v šentjakobsko gledališče neko predstavo v zvezi z letošnjimi knjigami gledat?
vitavita
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a vitavita »

mi smo jo že gledli pred eno 3 tedni.

Ful se vleče...pa ni čisto po knjigi-glede nato, da to amaterska skupina je blo še kr dobro...
Zaklenjeno