Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Ja no, saj nisem napadal starejših moških.
Kako se pravilno ravna z žensko, lahko obvladaš pri 14ih ali pa ne znaš pri 30ih.
Sicer pa imam tudi jaz raje mlajše, starejše vedno zahodijo mlajšega tipa. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klaryca »

Js mislim, da starejši bolj zna z žensko kot mlajši in me to tud bolj privlači kot bit "učiteljica" nekomu.[/quote]

jst pa mislim, da to ni odvisno od let ampak od zrelosti. poglej nekatere pri 30tih ali 40tih, ki so še zelo nezreli, neresni, leni, nesposobni, itd.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^a 5 let mlajši (če si recimo nekje v 20ih) so pa jako svetovljanski & resni/zreli/odgovorni? Ne bi rekla..

In če je kakšen ful mlajši, ki ima ogromno izkušenj - mi tud ne bi bil všeč. :D
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:Ne vem kak te naj kdo resno jemlje, ko pa pišeš le o videzu.

ja zato, ker mislim, da leta niso pogoj za zrelost. izkušnje pa ima tako 23 let star, kot 25, al pa 30, 40 itd.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ampak deleži v odvisnosti od let rastejo s starostjo, kajneda?
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:ampak deleži v odvisnosti od let rastejo s starostjo, kajneda?

ja to je res. sam meni se zdi razlika zanemarljiva.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kaj to pomeni? da je 80% 20-letnikov enako zrelih kot 85% 40-letnikov?
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

LedZeppelin napisal/-a:
klaryca napisal/-a:. ženske ko smo starejše veliko bolje zgledamo na splošno kot moški

Ne drži.

jaz sem imela fante, mlajše eno leto, ali dve leti, no sedaj imam enako starega, pa me imajo vsi za mlajšo.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

po tem, kakšne neumnosti pišeš, ni čudno, da te majo za mlajšo.
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

to je odvisno od posameznika.

ne vem pa zakaj bi rabila ena 20letnica tako zrelega tipa, če smo že pri tem. a ona pa ne rabi izživeti svoje mladosti, se zabavat itd. mora imet nujno zlo resnega, zrelega tipa. ne vem no. moja zrelost je sorazmerna z zrelostjo mojih fantov, pa smo približno istih let ponavadi. pri svojih 26ih ne rabim 40letnega "zrelega" moškega. je moj 26letnik ravno prav "zrel" zame. in si bova ustvarila družino, ko bova oba pripravljena na to.ta želja se nama bo verjetno prebudila istočasno.. zakaj bi mela 33 letnega plešastega moškega, ki bi mi že pri 20 začel težit kdaj bom začela resno razmišlat o družini.
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:po tem, kakšne neumnosti pišeš, ni čudno, da te majo za mlajšo.

:D , ne skrbi ti zame, nisem neumna. sam mi grejo pa res na živce te razlike v letih. pa vem da sem v manjšini, sam tko pač razmišljam..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

klaryca napisal/-a:zakaj bi mela 33 letnega plešastega moškega,

in zakaj bi 33-letni plešasti moški imel celulitasto 26-letnico, če ima lahko 19-letnico z malo manj slame v glavi?
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:
klaryca napisal/-a:zakaj bi mela 33 letnega plešastega moškega,

in zakaj bi 33-letni plešasti moški imel celulitasto 26-letnico, če ima lahko 19-letnico z malo manj slame v glavi?

:lol:
sori sem tebe omenila..
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

klaryca napisal/-a:ne vem pa zakaj bi rabila ena 20letnica tako zrelega tipa, če smo že pri tem. a ona pa ne rabi izživeti svoje mladosti, se zabavat itd.
Seveda, se strinjam, za take zganjat res ni važna (ne)resnost tipa :D, ma ko se hoče ustvarjat/gradit zvezo/partnerstvo je pa valda pomembna; se strinjam, da so odstopanja na obeh straneh (mlajši, ki so bolj zreli VS starejši, ki so bolj trapasti), ampak v splošnem velja, da so starejši vsaj malenkost (upam?) bolj odgovorni. Da ne rečem (meni) lepše zgledajoči. :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

no mene najbl obdela na vse načine :oops: tip k je čez 40 (torej cca 20 let starejši od mene) ... :) :)
Točno ve kako se mora obnašat do mene da mi ostaja zanimiv, v postelji pa ni primerjave z ostalimi ampak. ta del je tako ali tako odvisen, kako se dva človeka čutita in ne toliko od starosti.

Pred njim sem bila s tipom ki je 14 let starejši od mene in je bil bl nezrel in se je bl bal navezat kot tip ki je bil dve leti starejši od mene (tj. eden pred njim).

ampak govorim s stališča ženske, ki se še ni pripravljena vezat , tako da govorim o razmerju, ki traja dokler pač traja. V tem primeru je definitvno bolje imeti starejšega tipa.
Odgovori