nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Men sam niso jasni tisti 4% pri 14 ali manj. A se lahko kakšna taka javi, pa mal razloži svojo izkušnjo? :gruebel:
Men to sploh ni jasno, no... Jaz sem bla stara 16, pa bi danes ziher počakala do enga 18. leta al pa še kako leto več, ker sem bla za moje pojme še premlada takrat. :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

nedolzna dekleta, apeliram na vas, da pocakate s seksom do 20. leta, da bo anketa bolj sprejemljiva pehti! :D
J.Li
Sramežljivka
Sramežljivka

poletje je pred vrati....

Neprebrana objava Napisal/-a J.Li »

jaz pa morm povedat da sm se nedolžna... :oops:
lansko poletje sem spoznala cudovitega fanta, ki pa na mojo zalost zivi v tujini...Ostala sva prijatelja in ohranjava stik prek interneta.En dan me je presenetil s tem, da bi to poletje prezivel z mano in poskusil ce nama uspe...seveda sem privolila, saj mi je fant zelo usec in sem ga tudi povabila k sebi domov, ko bom poleti sama doma...seveda pa se ve kaj bo sledilo...
KT se ne uzivam...in mislim da bi bilo prav, ce obiscem ginekologinjo...samo ne vem ali naj grem k njej in se narocim za obisk?ali kako drugace?hvala :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

j.li a se ti mal norca delaš iz nas? :D skor identičen post si objavila na prejšnji strani... a nisi dobila dost odgovorov al kako?
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Jochie napisal/-a:nedolzna dekleta, apeliram na vas, da pocakate s seksom do 20. leta, da bo anketa bolj sprejemljiva pehti! :D

Vidite, tako razmišljanje je pa najbolj napačno. Zakaj sploh uporabljati zvezo 'počakati s seksom'. Zakaj ne napišeš 'počakajte da pride pravi, dolgoročni'. Če se to zgodi pri 18ih, pri 20ih, pri 30ih nima veze. Pomembno je, da je pravi in dolgoročni tip.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Pehta: kako pa veš kiri je pravi, dolgoročni?

Jaz sem prvič seksala pri 16h, potem ko sva bila več kot 2 leti skupaj. Bila sem noro zaljubljena in sveto prepričana, da se bom s tipom tudi poročila.

Takrat me ne bi nihče(!) prepričal, da delam neumnost.
Danes tudi ne mislim, da sem naredila neumnost, ker so se zadeve vedno tako razvijale, da sem z izkušnjami samo rasla. ;)
Imaš, da me vikaš!
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Applebitecc napisal/-a:Men sam niso jasni tisti 4% pri 14 ali manj. A se lahko kakšna taka javi, pa mal razloži svojo izkušnjo? :gruebel:
Men to sploh ni jasno, no... Jaz sem bla stara 16, pa bi danes ziher počakala do enga 18. leta al pa še kako leto več, ker sem bla za moje pojme še premlada takrat. :)

Jaz sem svojo izkušnjo opisala na 49-50 strani. Če bi bila to le moja odločitev bi počakala vsaj do 18 leta, ko sem se zapletla v resno zvezo.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

~NIA~ napisal/-a:
lol... lahko bi vedla da se boš enx tut ti dol dala pa bi mal počakala :D ;)

Ne bjuzi. Zdej naj pa ne odgovarjam na anketo, na kateri dejansko je prava možnost, zato ker se bo to spremenilo? Večje traparije pa še ne. Da ne omenjamo tega, da je tale tvoj "mal počakala" tako iz rokava privlečen, da res ni. Na forumu sem se prijavla 4 mesece preden sem sploh spoznala fanta in preden sem sploh začela razmišljati o tem, da bi bil kdo vreden tega da spim z njim. Tako da res... Ne s takimi, ker so totalno neumestne.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

ANGELgirl napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:Men sam niso jasni tisti 4% pri 14 ali manj. A se lahko kakšna taka javi, pa mal razloži svojo izkušnjo? :gruebel:

Jaz sem svojo izkušnjo opisala na 49-50 strani. Če bi bila to le moja odločitev bi počakala vsaj do 18 leta, ko sem se zapletla v resno zvezo.

Ah joj... :(
Ok, jaz sem drugač ciljala bolj na tist procent populacije, ki se zavestno tega loti in se potem še okol afna s tem. :wink:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

pehta napisal/-a:
Jochie napisal/-a:nedolzna dekleta, apeliram na vas, da pocakate s seksom do 20. leta, da bo anketa bolj sprejemljiva pehti! :D

Vidite, tako razmišljanje je pa najbolj napačno. Zakaj sploh uporabljati zvezo 'počakati s seksom'. Zakaj ne napišeš 'počakajte da pride pravi, dolgoročni'. Če se to zgodi pri 18ih, pri 20ih, pri 30ih nima veze. Pomembno je, da je pravi in dolgoročni tip.

men je pa to čist napačno. kako pa definiraš pravega, dolgoročnega tipa? sej najbrž nas je večina, ko smo prvič seksal, bli v tega človeka takrat zaljubljeni in se nam je zdel tisti pravi. če si v zvezi, za katero misliš da ni dolgoročna, potem z njo nekaj ni v redu (razen kakšne avanture in f**frendi, česar pa jaz ne prakticiram). ne vem kdo ima res tako srečo, da se zaljubi prvič v življenju in je potem to tisto pravo. najbrž pehta, ki na nekaj takega še čaka.
je pa tud dost nerealno od prvega seksa pričakovat ne vem kaj. poznam punco, ki je do 21. leta čuvala svojo nedolžnost, ker jo je hotla zgubit na najbolj popoln način z najbolj popolnim človekom. potem je šla pa na morje, se "zaljubila" v domačina in se dala dol z njim. potrudu se je točno za 2 minuti, naslednji dan ga je pa že vidla z drugo. res perfect. sej ne rečem da bo z vsako tako, ampak pretiravat pa tud ni treba.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Rinca, Trapa & co
Počakati je treba do tedaj, ko postane jasno, da se boš z nekom poročil ali imel otroka. Npr. do 'zaroke'. Razumem, da je naravno, da zveze razpadejo.
Vendar, če se lotiš zadeve z opisanim namenom, je verjetnost, da bi prišla do ogromne cifre (npr. 5+) majhna in mi se ne bi kregali.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

pehta napisal/-a:Rinca, Trapa & co
Počakati je treba do tedaj, ko postane jasno, da se boš z nekom poročil ali imel otroka. Npr. do 'zaroke'. Razumem, da je naravno, da zveze razpadejo.
Vendar, če se lotiš zadeve z opisanim namenom, je verjetnost, da bi prišla do ogromne cifre (npr. 5+) majhna in mi se ne bi kregali.

Ej pupa oz. pehta, ni ti treba ljudem vsiljevati svoje mnenje. Smo namreč v sodobnem svetu in mnogo parov raje živi na koruzi in daje prednost svoji karieri (in s tem se odpove rojstvu otrok). Kaj naj taki ljudje čakajo do 70 leta, ko bodo prišle na vrsti možganske poškodbe in bodo takrat ugotovili, da se želijo poročiti in bodo zaradi tega šele pri tej starosti izgubili nedolžnost???Haloooo...I don´t think so..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne se jeziti, saj taki koruzniški pari tudi 'štejejo'. Samo ne more jih biti 5, 10 ali 20 različnih vez, ker to potem niso več pari, ampak...
neika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj ...

Neprebrana objava Napisal/-a neika »

Aha. In, torej, če smo to nardil pr 15, se mormo zdej s tem modelom poročit in met z njim otroke :eek: Ker midva se mava skupi čist fajn, ni problema, sam nimam nobene želje ostat z njim do konca življenja. Pč ekspereminteraš in pride tud do tega - pomembn je, da obadva uživata, pa da se obadva strinjata s tem, pol pa starost ni tolk pomembna (okj, do ene 14, 15 let je le fajn počakat :razz: )
Možno je, da bi bla anketa boljša, po kolk časa v vezi si šu do konca: ker eni so skupi tud let, al pa dva, preden grejo dokonca, eni pa bl pohitimo :oops:
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Jst pa čist razumem, kaj hoče pehta povedat. Logično, da se ne boš dal prvič dol z nekom, k ne veš niti a ga boš vidu nasledn dan, ampak ko zveza pač traje neki časa in dejansko vidiš da nekam pelje. Vsaj meni se to zdi čist samoumevno.
How blind can you get and still have eyes?
Odgovori