Men to sploh ni jasno, no... Jaz sem bla stara 16, pa bi danes ziher počakala do enga 18. leta al pa še kako leto več, ker sem bla za moje pojme še premlada takrat.

Jochie napisal/-a:nedolzna dekleta, apeliram na vas, da pocakate s seksom do 20. leta, da bo anketa bolj sprejemljiva pehti!
Applebitecc napisal/-a:Men sam niso jasni tisti 4% pri 14 ali manj. A se lahko kakšna taka javi, pa mal razloži svojo izkušnjo?![]()
Men to sploh ni jasno, no... Jaz sem bla stara 16, pa bi danes ziher počakala do enga 18. leta al pa še kako leto več, ker sem bla za moje pojme še premlada takrat.
~NIA~ napisal/-a:
lol... lahko bi vedla da se boš enx tut ti dol dala pa bi mal počakala![]()
ANGELgirl napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Men sam niso jasni tisti 4% pri 14 ali manj. A se lahko kakšna taka javi, pa mal razloži svojo izkušnjo?![]()
Jaz sem svojo izkušnjo opisala na 49-50 strani. Če bi bila to le moja odločitev bi počakala vsaj do 18 leta, ko sem se zapletla v resno zvezo.
pehta napisal/-a:Jochie napisal/-a:nedolzna dekleta, apeliram na vas, da pocakate s seksom do 20. leta, da bo anketa bolj sprejemljiva pehti!
Vidite, tako razmišljanje je pa najbolj napačno. Zakaj sploh uporabljati zvezo 'počakati s seksom'. Zakaj ne napišeš 'počakajte da pride pravi, dolgoročni'. Če se to zgodi pri 18ih, pri 20ih, pri 30ih nima veze. Pomembno je, da je pravi in dolgoročni tip.
pehta napisal/-a:Rinca, Trapa & co
Počakati je treba do tedaj, ko postane jasno, da se boš z nekom poročil ali imel otroka. Npr. do 'zaroke'. Razumem, da je naravno, da zveze razpadejo.
Vendar, če se lotiš zadeve z opisanim namenom, je verjetnost, da bi prišla do ogromne cifre (npr. 5+) majhna in mi se ne bi kregali.