Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

* Glede prehladov imam letos tako dobro obdobje, kakršnega še nisem imel oz. sem imel podobno obdobje, ko sem začel s homeopatijo, to je bilo malo pred pojavom korone... vem, da sem vedno bil ob zimah prehlajen, smrkal, kašljal oz. bil na robu tega, ko sem začel s homeopatijo, sem bil neverjetno dober.

* Evo, sedaj sem neverjetno dober, ko sem na svoji dieti :oops: :cool:

* Sem sicer slišal, da je v Sloveniji množično prisotna neka nova gripa...

* Tko da sedaj imam tudi homeopata raje, ki ga (na žalost) še rabim, lažje je sodelovati z mano, ker sem bolj umirjen, bolj trezno razmišljam...

* Skratka, ob tej dieti mi homeopatija bolj pomaga :oops: :cool: ...bolj pride do učinka...

* Recimo pa opažam tudi kako je homeopatija pri meni povezana s čustvi, čustva s plesom (ko se kaj novega učimo, kar mi je vedno težko)... in ko sem na homeopatiji, to lažje procesiram, drugače mi pa "napada" čustva in "travmiram"

* Za novo leto me skrbi predvsem denar. Zdaj sem kar sproščeno živel, si privoščil kar fajn dopust... za naprej ne vem... koliko bo dodatnega posla...

* Po drugi strani pa, če sem psihofizično na konju na kakršnem še nisem bil, sem pa verjetno dovolj kreativen, da bi si bil zmožen sam ustvariti oz. najti nek (dodatni) posel, kjer bi lahko zaslužil kakor želim? :oops: :D
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Odgovori