^^ Seveda imaš lahko s kakršnimikoli oblačili, sploh tele Vuittonove malhe niso kaj preveč fancy, bolj vsakodnevna torba (za moj okus precej grda, sploh te rjave

). Samo pri nas nekaterim to ni jasno in se dame na večerno gala otvoritev primajejo v fancy obleki z dnevno malho v roki
Marija napisal/-a:zanima me, če ima katera izkušnje s telima dvema spletnima trgovinama:
http://www.outletlouisvuittonmall.co.uk -
tale se mi zdi precej avtentična in pristna, pomoje se nahaja v angliji, ampak ne najdem nikjer iz kje pošiljajo zato sem poslala email da izvem - če je iz usa potem je bv
torej ja..
Iščem pač LV torbico, speedy oziroma nekaj podobnega ubistvu, nekje online (ne kitajska/usa) ker bo šlo čez carino in precej verjetno na uničenje (glede na mojo srečo)...
To nekak ne gre skupi

... avtentična zihr ni, ker ima Vuitton samo svojo spletno trgovino, vse ostalo so ponaredki / knockoffi

. Če res iščeš LV torbico, kot praviš, pojdi v najbližji LV butik, spletna trgovina žal ne pošilja k nam. Čeprav nadaljevanje stavka negira prvi del, LV speedyja ne bi nihče uničil, to se dela samo s ponaredki
Resno, nekdo bi rad kupil ogabno ponarejeno boršo?

A ni to že izpeto... Že vsaka najstnica na Poljanski jo ima, jih vidim z busa vsak dan, ko se bašejo s sendviči s ''speedyji'' s ploščicami v rokah (ki seveda v resnici ne obstajajo). Jaz bi svetovala investicijo raje v normalno torbo, saj imajo cel kup lepih po trgovinah