Vaši outfiti
Re: Vaši outfiti
to delam v vsakem primeru 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
/
ne znam se nikakr oblečt
klošar stil, uno na boli te k*
sem pa navdušena kak se ostale punce rihtate. se zgodi, da se tud js kdaj... ampak res redkokdaj 
ne znam se nikakr oblečt

Zadnjič spremenil Exit, dne 20. Avg. 2014 9:33, skupaj popravljeno 1 krat.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
aaaaa jaz sem si te čist drugačno predstavljala 

-
- Cosmopsiho
aaaaa jaz sem si te čist drugačno predstavljala
haha kakšno si se me pa predstavlala??

Kul outfit..sam ne roza allstarke
haha

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Meni so ful luškane, in bi jih takoj obula na kako kiklco 

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Men so tud simpaticne roza allstarke
Jakna mi tud zgleda kul, sam se ne vidi dobro... Kaj je za en materijal?

Jakna mi tud zgleda kul, sam se ne vidi dobro... Kaj je za en materijal?
js zram vsega kr allstarke nosim. ful rada kombiniram kao kako fensi oblekco, pa pol poknem allstarke zram
al pa kaka kiklca pa allstarke.
umm bombaž pa poli-nekineki. v taijl weijl dobla za 15e

umm bombaž pa poli-nekineki. v taijl weijl dobla za 15e

/
to pa je večerni outfit. prosim ignore na copate, keeer sem tule še razmišlala sploh če to oblečem...
večna črnina. pajkice - odpredaj lakaste (wet look), odzadaj črne; pa tko kiklca pa ta srajčka čez. sem pa pol obula črne škornje. a la bajkerske.
to pa je večerni outfit. prosim ignore na copate, keeer sem tule še razmišlala sploh če to oblečem...

večna črnina. pajkice - odpredaj lakaste (wet look), odzadaj črne; pa tko kiklca pa ta srajčka čez. sem pa pol obula črne škornje. a la bajkerske.
Zadnjič spremenil Exit, dne 20. Avg. 2014 9:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- Green Cookie
- Kofetarica
ne mislim nič slabega, sploh ne, ampak o tem sem govorila v temi NTW - pajkice oz. hlače na korenček ne pašejo na vsako postavo! menim, da bi ti drug kroj naredil precej večjo uslugo.
Majce, kjer se vidjo modrci spodi mi pa itak niso..ampak to je pač samo moje mnenje, važno da se ti dobro počutiš
Majce, kjer se vidjo modrci spodi mi pa itak niso..ampak to je pač samo moje mnenje, važno da se ti dobro počutiš

zakaj pa ne hlač na korenček? vem, da imam močnejše noge, ampak toliko, da jih nekak ne bi smela nosit? 

- Green Cookie
- Kofetarica
ne da jih nebi smela nosit, ampak pač ne delajo usluge tvoji postavi. Ne govorim o močnejših nogah (btw, to zame sploh niso močnejše noge ampak so čist uredu), pač pa o tem, da zelo oprijete hlače v kolenih naredijo tvoje noge veliko bolj krive, kot dejansko so. Menim, da nobena ženska noče zgledat slabše, kot je v resnici. Če bi izbrala kroj, ki je v kolenih le malce širši in ni zategnjen v mečih in gležnjih, bi izpadlo mnogo bolje.
Sem potem prebrala tvoje poste glede skinny legs hlač ja
ja sej to so dejansko edine k so tak model, da so po celotni dolžini nog oprijete, drugače imam malo širše 
je pa res, da mam zlo rada tak hlače na korenček... ko mam kake raven kroj, al pa na zvonec, se grozno neprijetno počutim...

je pa res, da mam zlo rada tak hlače na korenček... ko mam kake raven kroj, al pa na zvonec, se grozno neprijetno počutim...
jz imam identično srajčko, ampak če jo imam v službi imam spodaj majčko na naramnice, za zvečer pa modrček in jeanske.
vsak kos posebej mi je ok, imam sama vse to v omari, ampak skupaj mi ni tako všeč. če kombiniraš mini krilo in majičko posebej moraš ful paziti kako skombinirati. Npr. sama tako kratko mini krilce ne bi nikoli s prosojno srajco kombinirala.
Ampak to je pač moje mnenje, ker že prehajam v mamasto obdobje, in mini krilca na bokih počasi zapuščajo mojo omaro in sedaj morajo biti vsaj do sredine stegen.
Še vedno se najde sicer kakšna izjema v omari.
vsak kos posebej mi je ok, imam sama vse to v omari, ampak skupaj mi ni tako všeč. če kombiniraš mini krilo in majičko posebej moraš ful paziti kako skombinirati. Npr. sama tako kratko mini krilce ne bi nikoli s prosojno srajco kombinirala.
Ampak to je pač moje mnenje, ker že prehajam v mamasto obdobje, in mini krilca na bokih počasi zapuščajo mojo omaro in sedaj morajo biti vsaj do sredine stegen.