honeydew napisal/-a:Pa kva teb ni jasn sladkor, tebe nisem nič vprašala. Spraševala sem po konkretnem odgovoru, kaj je lahko komu všeč na takem teleščku. Nisem spraševala tebe, niti nisem nikomur omejevala pravice da izraža svoje mnenje.
Vem, da nisi spraševala mene, zmotilo me je le dejstvo, da se vsakič (skoraj brez izjeme), ko kdorkoli na forumu pohvali suho postavo, od nekod usuje plaz vprašanj, zgražanj, včasih celo žalitev oz. začudenosti

... Ne vem, zakaj bi bilo to tako nepojmljivo, če je nekomu všeč vitka postava; in mislim, da takih ni malo

... Moti me torej to, da pohvala suhe postave (kogarkoli že, nisem oboževalka Paris) nikoli ne more iti mimo neopaženo... Ne vem, a gre za zakompleksana dekleta, ki zavidajo tako postavo, za suha dekleta, ki si pač ne želijo več biti takšna ali kaj (ne govorim zdaj ravno o tvojem komentarju, ampak
na splošno o odzivih na forumu), v bistvu me niti ne zanima... Fino je, če vsak pove svoje mnenje, ampak tale
vzorec čudenja, takoj ko kdo izrazi odobravanje glede suhic, se je že očitno začel ponavljati

...