Klepetalnica #115
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
Zvoncica napisal/-a:Valda, nobena od nas samskih ni normalnaJaz vsakemu, k mi teži, zakaj sem samska, rečem da sem težka ko svina in da non stop težim in da sem skratka čist nemogoča hahahahaha. No če bi me vprašal en, k bi mi bil dejansko všeč, tega valda ne bi rekla
ahahhaha, jst tud neki takega rečem

ne dolgo nazaj, so mi celo eni xy tipi v lokalu dali 3 opcije, da odgovorim, zakaj nimam tipa: - težek karakter, - slabo fukam, - tretje se ne spomnem.... jst sm kr šla...

tud če bi mi bil tip všeč in bi me to vprašal... bi me se minilo in ne bi mela več volje se pogovarjat.
uživi na Švedskem!

Led Zeppelin napisal/-a:Rollin#3, a si ti Rollin#2 k je bla prej Rollin. Ker skos izgublja gesla?
jp. sej nisem izgubila geslo sem se le zablokirala.

- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Rollin #3 napisal/-a:.. kaj vi vsi veselo puščate tukaj taprave ip naslove?
Kaj ti ne?

joči, KDAJ BO WHIPPEEEET? Zadnjič sm gledala na animal planet oddajo o njih, baje laufajo tud čez 40km/h

It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Ja Argentinski pes mi kar ne gre z glave JOOOJ, pomoje je mal manj komplicirano met psico..ampak itak..če bom dala čez 1000eur za psa(to načrtujem potem..ko bo faks done pa my own place), jo bom itak dala tud šolat. Baje so fuuul ekstra navezani na lastnika in to je men res pomembno. Tko..da maš psa, ki bi res dal vse zate. In ti zanj seveda! oh <3
Nemške doge so tud res božanske..mene sam moti pretirano slinjenje

Nemške doge so tud res božanske..mene sam moti pretirano slinjenje

It was forever..but it didnt last long..
Ja itak šola obvezno
Menda ja, sem brala mal te opise pasme od lastnikov
Bi pa js drgač tud mela eno argentinsko lubico ja
Moj sosed ma dogo..Men so tiste čist črne top. Ampak res je to slinjenje tako nadležno
Ampak zakaj morajo imet skoraj vse pasme, ki so men všeč to nagravžno pomanjkljivost

Bi pa js drgač tud mela eno argentinsko lubico ja

Moj sosed ma dogo..Men so tiste čist črne top. Ampak res je to slinjenje tako nadležno

Ampak zakaj morajo imet skoraj vse pasme, ki so men všeč to nagravžno pomanjkljivost

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

Ko se samo spomnim, kako se slini babičin bernski planšar me malo mine, ker je res ogromen in ko mu je vroče se slini ko ne vem kaj... upam, da je pri dogah boljše.
Drugače pa so psičke nasplošno mirnejše, bolj navezane na lastnika, skoraj neodvisno od pasme. Jooj, pa ko so mladički, bi jim najraje vse pustil, ker so takooo luškani, barabe male
Evelyn, a bo pri tebi spal?
Drugače pa so psičke nasplošno mirnejše, bolj navezane na lastnika, skoraj neodvisno od pasme. Jooj, pa ko so mladički, bi jim najraje vse pustil, ker so takooo luškani, barabe male

Evelyn, a bo pri tebi spal?

The world is as you are.