Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
- In Love Girl
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Nisem vedla kam naj napišem, pa bom kar tukaj.
Nujno potrebujem idejo, kaj si naj oblečem za pust. Pirati bomo. Potrebujem že danes zvečer! Doma nimam nič, kar bi bilo podobno piratom. Sem iskala ideje po netu pa jaz nimam nič takšnega.
Ma kdo kakšno idejo, kako iz navadnih oblačilih dobit vsaj približno piratska oblačila??
Nujno potrebujem idejo, kaj si naj oblečem za pust. Pirati bomo. Potrebujem že danes zvečer! Doma nimam nič, kar bi bilo podobno piratom. Sem iskala ideje po netu pa jaz nimam nič takšnega.
Ma kdo kakšno idejo, kako iz navadnih oblačilih dobit vsaj približno piratska oblačila??
- In Love Girl
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
V praksi baje to zgleda tak, da študenstki servis do konca šolskega leta ne pogrunta, da si diplomirala, ker jih o tem nihče ne obvesti (če jih ti ne). Baje lahko mirno naprej naročaš napotnice, vsaj dosti mojih kolegov je to delalo. Sej tud če inšpekcija preverja, dvomim, da se bodo šli v vsakega študenta zapičit in preverjat, če je slučajno že diplomiral vmes, napotnico pa itak maš.
Ni pa legalno, ne
Ni pa legalno, ne

NOVO:
A ima kdo izkušnje s spletnim nakupovanjem knjig na www.bestseller.si? Mal mam strah pred spletnim nakupovanjem, ker ni moja kartica, pa me zanima, če je tale stran varna. Ne mi pisat, da majo še plačilo po predračunu, zanima me sam za kartico, če kera ve?
A ima kdo izkušnje s spletnim nakupovanjem knjig na www.bestseller.si? Mal mam strah pred spletnim nakupovanjem, ker ni moja kartica, pa me zanima, če je tale stran varna. Ne mi pisat, da majo še plačilo po predračunu, zanima me sam za kartico, če kera ve?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^ predčasen nakup
Se da, ja, ob podaljšanju naročniškega razmerja. Spodaj imaš še obrazec, ki ti zračuna kolk je doplačila sicer.
Se da, ja, ob podaljšanju naročniškega razmerja. Spodaj imaš še obrazec, ki ti zračuna kolk je doplačila sicer.