Mi je prou žou da nism prlepla slikce gor, ma zdej so že mal grdi ratali. Sm mela mojo doužino, gel čez in je blo fora francoska manikura: pol bela črtica, pol svetlo vijola na sredini pa srebrno potegnjeno v belo. ma ful lepo, nč kičasto al pa kej opazno.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Poison Girl, verjamem, da ti vleče bolj na zelenkasto. Sam to naredi slika, v resnici so skoraj da črne barve. Drgač pa hvala za nasvet, bom upoštevala ga drugič.
moji današnji s-he quick dry pa s-he top coat čez
nohte nimam nič posebnega, desne roke si ne znam lepo namazat, bolj laično je use skupi ampak za silo bo
Kolk je hecno... najprej ste vse lepile slikice gelnih nohtov s kičastimi vzorci, potem, ko pa je Poison Girl objavila fotke svojih temno pobarvanih nohtov, pa imate kar naenkrat vse temno modro ali rdeče rdeče pobarvane nohte, vse po vrsti iste (podobne) oblike. Vidim, da vas je res navdušila
^no po moje ni to ravno zaradi Poison, ker verjamem, da je vsaka že kdaj imela rdeče ali modre nohte, jih pa pač prej niso nalepile sem gor.
čeprav, mene je navdušila za chanelovega blue satin!
Še moji roza nohtki z lanskega morja: (izrezano z ene slikce )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.