Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objava Napisal/-a AdidasGirl »

ja js mam poklicno maturo pa pišeš tist kar si zbrau za maturo pač- angleščino al pa metematko!
Js sm zbrala matematko sam se nč ne učim ker je za sprot že dost za učit! Grem čist tok da vidm kako sploh zgleda, če bom kej znala hvala bogu, če pa nbom nč pa tud prou, vem d bom takrt k bo treba:)
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Saj mi tudi poskusno pišemo vse, pri urah pač, danes smo ravno pisali esej pri angleščini.
Matematiko pač piše cela Slovenija, bolj uradno vse skupaj. :)
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Mi smo vse pisali poskusno, samo maturo, brez ostalega pouka.
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Mi mamo jutr matematko,pa se bojo ocene oz. naša uspešnost upošteval pr zaključevanju.Tk da sm se mal učila.Tist kar sm že mal pozabla. Kr sj matura ni neki težka, sam velik je za ponovit.

Drgač je pa v sredo esej za slovenščino.Tist se pa pr pouku že 2 tedna prpravlamo.
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Sam to mate pa res bedno, da vam upoštevajo pri oceni. brez veze res, ker fora poskusne je itak samo v tem, da vidiš kako vse skupaj izgleda pa koliko kaj znaš. Nas je za matematiko lani strašila, da kdor je poskusno pisal ena, da najbrš ne bo naredil. Guess what? jaz sem pisala ena in na maturi 5, tako da če si malo prej pogledaš, da veš zakaj se gre res ni nič takega. zato se mi pa zdi butasto, da vam upoštevajo...
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

To se baje ne sme. Bi naj bilo v nekih pravilih ali kaj, da se poskusna matura ne sme ocenjevati.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Eh, poskusna matura pa res nima veze. Js na poskusni matematke še naredila nism, pol jo pa z 8. Se pa nisem popolnoma nič učila, pa tudi ponavljati še nismo začel za nazaj.
Glupo, da eni profesarji upoštevajo. No, pri nas so sam pri angli (češ, če si dobr pisal, si lahko dal vpisat v redovalnico, ne pa da bi blo važno).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

No js se za poskusno maturo nism nč pripravljala... grem vidt, kok res znam. Hmmmm....

No velik uspeha vsem :)
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Jaz sem že doma :) Rešila nisem vsega, glede na to, da nisem nič pogledala, pa je blo lahko.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jst sm tudi že doma ... Angleščino mela ... Lahko blo ... Prvo polo rešla v manj kot pol ure, drugo v 40 minutah :D
Let's swim to the moon .....
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

No zdj sm js že tud doma.Je blo kr lahk.Sm bla mal presenečena.Sj če bi se bol učila,bi kr znala,kr niso neki težki primeri.

Ja ne sme se ocenjevat,sam se je kolektiv na konferenci odloču,da bojo upošteval.Kr neki.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Poison Girl napisal/-a:Uf, mate pa me je groza, ker mam že celo gimnazijo probleme. Vedno mam sprotne inštrukcije, doma vse znam na testu pa zablokiram in pišem 2 pa vsi pravijo da znam vsaj za 4. Psiha, I guess.
Mi je pa zoprno, ker nočem da profesor misli da sem en jebivetr, če bom pisala slabo.

ma ej jz sm mela VSAKO LETO popravca. isto sem imela sprotne inštrukcije, zagnal se je tok velik denarja za to da nočm sploh pomislt..pa sm mela tut jz znanje za 4, pa sm zmeri pisala šut na šut šut na šut.. in na MATURI, mi je menjkalo 3 točke do 4ke ;)

Torej, ti boš pisala pa 4 ;) 100% :P
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

Ojoj. Matematika danes.

No, prva pola je bila dokaj lahka... če bi se kaj učila bi jo rešila brez problema. Druga pa uffff... pri prvi nalogi nisem napisala ničesar :oops: , sem pa rešila drugi dve.

Se bomo učil za pravo maturo :D
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^ druga pola :lol: nič nisem vedla. vektorjev se ne spomnim. snov za drugo nalogo še nismo vzeli. pri tretji se pa spet nisem formul spomnila :lol:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

tanchii napisal/-a:Saj mi tudi poskusno pišemo vse, pri urah pač, danes smo ravno pisali esej pri angleščini.
Matematiko pač piše cela Slovenija, bolj uradno vse skupaj. :)

a tako, sem ze misla da si vsaka sola sama zbere :D

pr nas je bla pa poskusna cist ista k prava, pouk je odpadu, izpiti cez ceu dan, vsi predmeti z vsemi polami. je blo ful fajn k smo res vse vidli kako bo, no pa itak je razlika med slovenskimi gimnazijami, k mi smo celi dve leti delali vse samo za maturo, nam ni blo treba nc samim ponavljat k smo pac vse v soli delali ponovitev.

vi mate priprave, al normalno jemljete snov do mature? sploh se nism nikol pozanimala kk se navadna matura pise :P

no, srecno vsem maturantom ane, se vidimo drugo leto med studentskimi vrstami :D
Zaklenjeno