Matura [Združena tema]
-
- Kofetarica
tanchii napisal/-a:Se mogoče kdo uči za soboto?
Pri nas nekateri grozno paničarijo, meni pa se to ne zdi neko preverjanje znanja, v bistvu bolj, da vidimo potek mature.
Ah kje ... že tako se mam dovolj za učit, ker je zdej marca vse na kupu, pa se bom še za poskusno maturo?? ... Tko kot si ti rekla - to je tko, da vidimo potek mature, kako zgleda vse skupaj

Let's swim to the moon .....
-
- Kofetarica
Poison Girl napisal/-a:Uf, mate pa me je groza, ker mam že celo gimnazijo probleme. Vedno mam sprotne inštrukcije, doma vse znam na testu pa zablokiram in pišem 2 pa vsi pravijo da znam vsaj za 4. Psiha, I guess.
Mi je pa zoprno, ker nočem da profesor misli da sem en jebivetr, če bom pisala slabo.
Jst pa na ustnih vedno vse zajebem ... Pač ... Ko je treba odgovarjat imam temo ... Lih danes sem imela izpite iz slovenščine in valda sm spet zablokirala ... In mi je rekla profesorca, če mam tremo, naj ful delam na tem da se je bom rešla, ker na maturi tako ne bom prišla skozi

Let's swim to the moon .....
Eh dej no. Sam ne se sekirat. Js tud nisem za pred tablo. Ne maram predstavitev, pri spraševanju me blo vedno strah. Ustni na maturi so bli pa res nekaj najlažjega, kar je kdaj blo. Ker sem vedla, da neki znam in da kar bo, bo. Pa sem dobila pri matki 20/20, pri slovi pa 19/20.
Sam ne se sekirat.
Še najlašje je jit na maturo, če veš, da nimaš omejitve. Men se prov smejalo skoz, pa še prov fajn sem naredila (kar zihr nebi, če bi paničarla).
Sam ne se sekirat.
Še najlašje je jit na maturo, če veš, da nimaš omejitve. Men se prov smejalo skoz, pa še prov fajn sem naredila (kar zihr nebi, če bi paničarla).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.