Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Če bo matura tok lahka k je bila danes slovenščina bom jaz še zlati maturant. :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^told ya. ti sam na izi ;) zato pa so zlati maturantje k je dzabe :P
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Se mogoče kdo uči za soboto?

Pri nas nekateri grozno paničarijo, meni pa se to ne zdi neko preverjanje znanja, v bistvu bolj, da vidimo potek mature.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

tanchii napisal/-a:Se mogoče kdo uči za soboto?

Pri nas nekateri grozno paničarijo, meni pa se to ne zdi neko preverjanje znanja, v bistvu bolj, da vidimo potek mature.

Ah kje ... že tako se mam dovolj za učit, ker je zdej marca vse na kupu, pa se bom še za poskusno maturo?? ... Tko kot si ti rekla - to je tko, da vidimo potek mature, kako zgleda vse skupaj ;)
Let's swim to the moon .....
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Uf, mate pa me je groza, ker mam že celo gimnazijo probleme. Vedno mam sprotne inštrukcije, doma vse znam na testu pa zablokiram in pišem 2 pa vsi pravijo da znam vsaj za 4. Psiha, I guess.
Mi je pa zoprno, ker nočem da profesor misli da sem en jebivetr, če bom pisala slabo.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Poison Girl napisal/-a:Uf, mate pa me je groza, ker mam že celo gimnazijo probleme. Vedno mam sprotne inštrukcije, doma vse znam na testu pa zablokiram in pišem 2 pa vsi pravijo da znam vsaj za 4. Psiha, I guess.
Mi je pa zoprno, ker nočem da profesor misli da sem en jebivetr, če bom pisala slabo.

Jst pa na ustnih vedno vse zajebem ... Pač ... Ko je treba odgovarjat imam temo ... Lih danes sem imela izpite iz slovenščine in valda sm spet zablokirala ... In mi je rekla profesorca, če mam tremo, naj ful delam na tem da se je bom rešla, ker na maturi tako ne bom prišla skozi :oops:
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Poison Girl napisal/-a:Če bo matura tok lahka k je bila danes slovenščina bom jaz še zlati maturant. :lol:

No, no ne prehitr, slovenščina je zmeri lahka. :P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Eh dej no. Sam ne se sekirat. Js tud nisem za pred tablo. Ne maram predstavitev, pri spraševanju me blo vedno strah. Ustni na maturi so bli pa res nekaj najlažjega, kar je kdaj blo. Ker sem vedla, da neki znam in da kar bo, bo. Pa sem dobila pri matki 20/20, pri slovi pa 19/20.
Sam ne se sekirat.
Še najlašje je jit na maturo, če veš, da nimaš omejitve. Men se prov smejalo skoz, pa še prov fajn sem naredila (kar zihr nebi, če bi paničarla).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

tanchii napisal/-a:Se mogoče kdo uči za soboto?

Kter predmet pa mate v soboto?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^mislm da majo matematiko.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

a to mate poskusno maturo? samo en predmet se pise?! zanimivo :P

sej to se pa ja ne rabte ucit a ne, verjetno je bolj za to da vidite mal postopek in obnasanje na maturi :D vam kaj stejejo profesorji to oceno?
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Matematika se piše, ja.
Saj vem, da se ne rabimo učit, enih par se pač najde takih, ki se, pa saj dobro za njih, če majo čas zdaj poleg vsega drugega še. :)
Drugač pa nam pri oceni tega ne upoštevajo.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

mi smo pa vse predmete pisal (komplet matura), pa se je pol precej upostevalo, pac so profesorji gledali na to, kot da bi pisali celoletno preverjanje =)) dela pa ni blo drugega tist cas tako da je blo kao casa za ucit :D
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Nam se tud ni nič nikjer upoštevalo, čeprav so si pa vsi profesorji zapisali rezultate (ja, full se ni potem nč upoštevalo :D ).

Sej drugače je pa vaša poskusna naša lanska jesenska ane? Če to drži pol ne boste mel tko težko. :wink:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pri nas se piše poskusno maturo matematiko IN tudi angleščino in italijanščino ... pač kateri predmet hočeš, ampak imaš na izbiro med temi tremi, ni določeno da je samo matematika ...
Zaklenjeno