Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

O končno je ena obudila tole temo :) . No jst grem letos po vsej verjetnosti izboljševat maturo- slovenščino in geografijo. Sam se mi tok ne da spet čez vse to, sam kaj ko druge izbire skor nimam.
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

^Kak pa je pri geografiji gleda onih vaj in poročil, če greš zviševat? Točke ostanejo enake al še moreš enkrat delat poročila?
..just wanna dance, wanna go insane...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Nam so lani rekli, da se točke ohranijo. Mi je pa to rekla profesorica ki ma čez prijave za maturo. Tko da upam ,da to res drži ker drgač sem po domač povedan v dreku :pale:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Men je za to maturo mal opletat začel. Tud sam pouk jemljem čis lagano, učim se pa najmanj v vseh letih.
Sociologija mi ful leži, medtem k pri nemščini komi izdelujem z nekimi dvojkami (pr pouku mam pa 5:roll: ) in mi je res žal, da sem si to zbrala.

V bistvu me matura sploh ne skrbi kej preveč, samo ker sem največji histrik in kolerik, bo maja situacija verjetno precej drugačna. :D
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

ŽuŽa napisal/-a:^^ Nam so lani rekli, da se točke ohranijo. Mi je pa to rekla profesorica ki ma čez prijave za maturo. Tko da upam ,da to res drži ker drgač sem po domač povedan v dreku :pale:

Tudi meni so tako rekli (grem izboljševat MAT, BIO, KEM), pa nisem mela namena vaj še enkrat delat. Oz. je pedagoginja rekla, da so trajne.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Do kdaj pa se moreš prijavit za zviševanje? Al je že mimo tisti datum? :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Hmm a ni prijava za maturo do 26. marca?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ah kje, ni še mim ta datum.
Aja, a vidve, k bosta zviševale, morta kj plačat maturo? Jst sm se zase pozanimala (k grem delat celotno maturo, ker sm lansko leto bla bolna) in je rekla, da če maš kakršenkoli status dijaka, da ti ni treba plačat.

Jst sm pa dons Čudežnega Feliksa prebrala, KONČNO. Konec je ful nezadovoljiv, sm pričakovala neki veličastnega :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ A ni tko da maš pravico da enkrat zvišuješ maturo? Bom jutr mal prečekirala; na strani od RIC-a zihr piše.
Tamceek
Debatorica
Debatorica

^Hvala za odgovor :wink:
ŽuŽa javi ko boš vidla če mormo plačat zviševanje mature :wink:
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Meni je pedagoginja rekla, da je treba plačat (nimam statusa), pa sem pisala na RIC, so rekli, da je 18€ za en predmet plus stroški, ki jih ma šola s tem (no, to je pol od šole odvisno).
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Prov maš ja. Evo: klik
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

ŽuŽa napisal/-a:^^ Nam so lani rekli, da se točke ohranijo. Mi je pa to rekla profesorica ki ma čez prijave za maturo. Tko da upam ,da to res drži ker drgač sem po domač povedan v dreku :pale:

notranje ocene ostanejo pr vseh predmetih :) ...tk da ti vaj ne bo treba še enkrat delat
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

no jst sm pa dons dobila rezultate od poklicne mature k sm delala v zimskem roku.na jesenskem sm padla, tokrat pa s 4 naredila :eek: sm mislna da so se zmotil :D dobr da mi zdj ni treba delat še celo splošno maturo ampak samo 5. predmet. bravo jst :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Zaklenjeno