tjashika_ napisal/-a:fun napisal/-a:Hm, pa lahk pri tej dieti piješ kavo, ko maš sadni dan?
em jst vsak dan pijem kavo s smetano,pa mi čist neč ne škod...tak da...tosi lahk prvošš
Jst tut pijem z mlekom pa ni sile...sej nismo v Auschwitzu

tjashika_ napisal/-a:fun napisal/-a:Hm, pa lahk pri tej dieti piješ kavo, ko maš sadni dan?
em jst vsak dan pijem kavo s smetano,pa mi čist neč ne škod...tak da...tosi lahk prvošš
ANGELgirl napisal/-a:Punce, eno vprašanje imam. Kako vam kaj kaže z dieto? Meni nikakor ne gre imam preveč rada sladkarije in na tisti dan ko je OH jih pojem PREVEČ!!! Tako, da namesto da bi shujšala se redim. Potem se pa tako obremenjujem, da preneham z dieto in je potem ponovno ponovim čez par tednom. Res začaran krog. Ima katero kakšen dober nasvet, kako se jim odpovedat v mejah normale?
Tiavanna napisal/-a:Aja, ANGELgirl...saj ni nujno da na OH večer ješ sladkarije. Baje da lahko ješ karkoli (tudi kakršnekoli kombinacje) kar si med dieto ful želiš pa ne moreš jest. Seveda v zmernih količinah. Sicer je verjetno boljše, če ješ pač sladko, ampak če ti ne ustreza, lahko zadevo malo prilagodiš.
Moja sošolka je jedla tko, pa sadnih dnevov sploh ni mela, pa je kar dosti shujšala.
Tiavanna napisal/-a:BondJamesBond napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:Aja, ANGELgirl...saj ni nujno da na OH večer ješ sladkarije. Baje da lahko ješ karkoli (tudi kakršnekoli kombinacje) kar si med dieto ful želiš pa ne moreš jest. Seveda v zmernih količinah. Sicer je verjetno boljše, če ješ pač sladko, ampak če ti ne ustreza, lahko zadevo malo prilagodiš.
Moja sošolka je jedla tko, pa sadnih dnevov sploh ni mela, pa je kar dosti shujšala.
Sladkarije lahko jes samo na OH dan
Ja, to itak...Ampak jaz sem hotla povedat da ni obvezno, da na OH dan ješ sladkarije. Lahko jih pač sploh ne.