Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Vsec so mi ti bajkerski motorji, tisti drugi so mi nevarni oz kaj vem, sem vzljubila ta bajkerski tip ko sem se s tistim prejsnjim tipom vozila in mi je bilo vsec biti sovoznica, nimam potrebe, da bi imela svojega.
Tudi ful so mi lepi ti bajkerski, jih vedno obcudujem, ko kje vidim parkirane.

Zdaj pa moj ni za motorje in posledicno jaz ne. Moj tamalemu kaze motorje in govori, da so to gor darovalci organov.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

hayley napisal/-a: 14. Dec. 2025 16:54 Moj tamalemu kaze motorje in govori, da so to gor darovalci organov.

Ponavljam
Hahah tudi jaz sem bila vzgojena v taki družini in se z bratom (zaenkrat) ne pritakneva motorja (ne kot voznik, ne kot sovoznik, nič). Pa ima brat vsesorte adrenalinskih hobijev, ampak motorja nikdar :) .

ponavljam + za lastnike/ce motorjev - kaj za en motor voziš?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Ampak so razlicni tipi, ti bajkerski niso tako nevarni, pa ne vem, ce ne grejo do kake 100 km/ h povprecno, niso misljeni, da so hitri, midva sva se takrat vozila do te hitrosti,( je pa on tudi te klasicne tahitre vozil v preteklosti)lepo se vozis in opazujes okolico, pa ful so lepi.

Jaz bi vozila bajkerskega, ce bi imela moznost.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Jp ta mentaliteta pa če si kriv ali ne. Če voziš po omejitvah ali ne, vedno si norec in darovalec organov, tudi, če nekdo z avtom sploh ne pogleda v tvojo smer in te izsili pa čeprav voziš po omejitvah.
Sori za off topic.

Vozila sem Triumph Daytono 675 zlate barve, lepi spomini. Trenutno nimam ničesar in dokler otroci ne odrastejo najbrž ne bo nič, se mi ne zdi fer do njih, če bi se kaj zgodilo, pa ne zaradi mene, zaradi drugih mesečnikov na cesti.
Nikoli pa ne bi imela tistega penzionističnega motorja, težko ostre ovinke zvoziti, na parkirišču težko manevrirati, ker niso okretni in so res težki. Malo nagneš na mestu in adijo noga.

Ponavljam, če bo še kdo
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Jaz nikoli nisem bila ljubiteljica motorjev ampak zdaj me je recimo kar malo strah, da bi katera od punc šla v to smer… se mi zdi veliko nevarneje od avtomobila, letenja z letalom… kaj pa vem :schlaumeier:

- - - - - - - -

Najboljše darilo, ki si ga prejela/ podarila za praznike?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

mayaeb napisal/-a: 14. Dec. 2025 18:35 Vozila sem Triumph Daytono 675 zlate barve, lepi spomini.
wooo a niso to prav dirkalni modeli?

joj najlepše mi je ko dobim za darilo varstvo za otroke da greva lahko sama kam :) . materialno mi/nam res nič ne manjka, tako da je to tisto kar najbolj rabiva :)

ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Odgovori