ana27 napisal/-a:
Mogoče si pa ti njena hčerka in delaš reklamo zanjo.

Ne vem ali se ti sploh splača kaj še rečti. Žalostno res!
orhideja1 napisal/-a:Ja glede na hvale bi bila lahko. Čudno se mi zdi, da bi tebi 100% zadela, ostalim pa nič.
orhideja1 napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:ana27 napisal/-a:
![]()
Ja glede na hvale bi bila lahko. Čudno se mi zdi, da bi tebi 100% zadela, ostalim pa nič.
Infatuation napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Ja glede na hvale bi bila lahko. Čudno se mi zdi, da bi tebi 100% zadela, ostalim pa nič.
Ja zadela ji je, ker vedno vsem isto reče - in pol ni hudič, da ena res ima točno tazga življenja/situacij....kšna pa sam določene.....
npr. men je tut rekla da mam očetov karakter - to je zadela čist..pa da se starša ne razumeta lih najbol - to tut zadela =)....
rekla pa mi je tut da sm mela 2 večja izdatka - ne da bi js vedla...pa še ostale stvari k jih pač dejansko vsem reče kokr sm vidla po forumu.
Tut če bi js šla zdej "šlogat" pa bi rekla ene 80-im ljudem, da se bojo poročil čez 2 leti, grem stavt da pr parih bi blo to res..če veste kaj hočem povedat
orhideja1 napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:ana27 napisal/-a:
![]()
Ja glede na hvale bi bila lahko. Čudno se mi zdi, da bi tebi 100% zadela, ostalim pa nič.
orhideja1 napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:
100% mi BTW ni morala zadeti oz. še ne vem če mi je.... ker če še ne veš so tukaj govori o prihodnosti.![]()
Pač men je zadela, vam pa NE...in kaj je lahko lepšega?
Kako zdaj, če se gre za prihodnost, potem ne moreš reči, da ti je zadela.
*_nincy_* napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:
ker če še ne veš so tukaj govori o prihodnosti.![]()
sanjaanja napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:
ker če še ne veš so tukaj govori o prihodnosti.![]()
Potem smo tukaj vsi neumni. Jaz sem šla k vedeževalki, da mi napove prihodnost. Ne rabim nekoga, da mi razlaga preteklostTo vem sama.
Je pa tako, če vanjo verjameš, potem si zapomniš lepe stvari, si jih malo prirediš in misliš koliko ti zadene.
Dejstvo pa je, da se prihodnosti ne da napovedati, vsaj tako ne, da bi ti neka Jasmina lahko napovedala kaj se bo dogajalo v tvojem življenju.
Sem prepričana, da ona niti zase tega ne ve. Če bi vedela, ne bi bila ločena.
Infatuation napisal/-a:sanjaanja napisal/-a: Če bi vedela, ne bi bila ločena.
A je ločena? Pa sej živi z enim tipom (mož?)- vsaj takrt k sm bla js tm je blo tko.