wasd, plačaj mi, pa si bom

dobiš še popust če se tipkat naučiš.
hm, mastermind, od koga je tistole citirano, ker ne najdem original posta?
ja, izi je denar. mogoče je nagnusno, ampak ležat na postelji pol ure za recimo 50 eur je lahko delo. navaden pohlep. drugega dela s tako plačo za falirano leno babo pač ni

razen če je sposobna bit poklicna morilka.
ima veze, ker tako kurbice kot kradljivce, lažnivce itd. združuje pohlep - za denar delajo karkoli, za moralo jim pa dol visi. pokaži mi s prstom na kurbo, ki še ni nikoli ni nič ukradla ali se zlagala za svoj dobiček. ni je. biti kurba ni samo delo, ampak pohlepen način razmišljanja. tako kot prostovoljci pomagajo šibkejšim zaradi svojega načina razmišljanja, tako tudi kurbe svoje delo počnejo zaradi pohlepa.
zakaj omenjam politiko? zato ker pohlepneži vodilni po celem svetu, in taka miselnost bo to samo podpirala, namesto da bi takšne ljudi zatrli. ampak, pač, danes je lažje rečt "pošteni itak vedno najebejo" in še sam bit pohlepen.. in dokler bo tako, bo vedno kriza, revščina, kriminal, brezposelnost, itd.
ker je folk rekel "damo vsem pravico da delajo kar hočejo" so na vajeti skočili pohlepni inteligentni ljudje, zabiti pohlepni gnijejo v arestu ali pa prodajajo telo za denar, pošteni pa ne morejo nič, če vlada pohlep.
ja, dajmo kakšno drugo debato o prostitutkah.. recimo, kaj če bi njihovo zaščito in zdravljenje SPB plačali davkoplačevalci.. zakaj bi morale ubožice iz svojega žepa to plačat? saj vendar nismo v srednjem veku
je pa res, pač vsak je na svojem bregu.. moje mnenje je znano, če kdo misli da izhaja iz neke vere je pa pač omejen da ne zna brat.. ker, veste, v resnici sem samo fovš, ker bi rad sam sexal s kurbo ampak nimam dost denarja

EDIT: lej, mastermind, v temi na živce mi gre.. si dal link od tiste sekte Happy happy. zdaj si predstavljaj, da ti par liberalcev pride in reče "ja, ti ljudje imajo pravico da verjamejo v svojo dejavnost, kot tudi ljudje ki koristijo njihove usluge - treninge pozitivne energije" al whatever.. ISTI nateg. kurbe izkoriščajo pohoto, tile iz happy happy osebne stiske ljudi, ki rabijo pomoč, vedeževalci naivnost ljudi, cerkev pa sploh - že stoletja.
uglavnem - POHLEP. če bi ti happy happyji zaračunali 140 eur namesto 14k eur, sploh ne bi noben opazil in bi še danes delali. ampak, na srečo so pretiravali, jasno je da so jih nategnili, in UPAM da jih bojo pozaprli. tako kot bi morali še vse ostale zgoraj omenjene pohlepneže.