- se spomnim kako mi je bilo kruto v nosečnosti čez praznike, ker toliko dobrot nisem smela jesti. Stvari za katere ti je prej vseeno, ko pa ne smeš bi pa to jedel. Ampak ok, ko je imela znanka v nosečnosti tokso in vidiš kaj to za seboj potegne. Ni panike, se odpoveš.
- še tihi dnevi so bili, ko se je moj spozabil in iz slaščičarne nosil sladoled. Takrat je bilo to nekaj najhujšega, kar je lahko zakuhal, zdaj se samo še smejim tem
- spoznala sem očetovo novo. Nerada priznam ampak mi je všeč. Moj pravi, da me je s hrano kupila.
- mogoče je prav, da je kot je. Oče deluje srečen. Karkoli je, vedno bo moj oče, ni bil vedno najboljši ampak kaj naj. Vsi delamo napake.
- je bilo zanimivo videti, ko mu je rekla naj postreže goste in on tako vse naredi. Doma je bil v tem stilu kot je hayley pisala, kavč mojster, vedno utrujen, mami pa garala za vse.
- ne predstavljam si, da bi bila doma sama za vse, moški pa lagano, ker je ubošček utrujen. Tudi ženska je lahko utrujena, kaj pa potem.
- tudi če manj zaslužim od njega, ni v hotelu, da bi skrbela zanj, otrok je pa toliko njegov kot moj.
- kuhanje je lahko prav fajn, če sodelujeta, kaj prinese, zreže, zmeša, se družita...noben problem, če vmes, ko ima čas posesa, da kaj v pomivalnega, pralnega..v končni fazi kdorkoli kaj naredi, da je le narejeno.
- prav nič manj moško zato ne deluje, včasih še prav seksi
- moški hitro ugotovijo, da če sodelujejo je vse hitreje opravljeno in če je hitreje opravljeno in ženska ni sama za vse, bo manj utrujena in imela več časa zanje.
- čeprav ok, eni so tako navajeni da ženska skrbi za vse
- me kar malo stiska, ker se približuje čas vrnitve v službo. Par dni na teden bom odsotna po dobrih 13h na dan + šola zvečer. Vest me daje.
- 3x letno mora vsak svoje podrejene oceniti, sem oddala ocene in dobila od nadrejenega prijazni opomnik naj jih vsem "prilagodim". Kakšna blamaža in potrata časa.
Če je nekdo dobro ocenjen pomeni, da ima več možnosti za napredovanje, napredovanje je za podjetje strah in trepet, ker lahko pomeni višjo plačo. Budget za plače pa že sedaj presegamo, katastrofa. Ampak to pač ni moj problem, plače imajo vsi prenizke, zato tudi drugam odhajajo.
Ker želim, da se plače dvignejo bom morala to zagovarjati, ne pri svojem nadrejenem ampak pri inštanci višje. Kak neumen sistem, itak vem kaj bo odgovor. Jaz bom slaba za vse podrejene, ker sem dala slabe ocene, kakšne igrice so v ozadju ne vejo. Vsaj pokažem jim lahko na razgovorih od kje ocene in si krijem hrbet.
- vedno bolj se vidi kakšna old school firma je in na kakšen način deluje, kup nekih brezveznih položajev. 3/4 bi jih lahko ukinili, ker so sami sebi namen, nihče ne ve zakaj je, naredili ne bi nič, ker ne znajo in bi raje pustili kot je pa čeprav je slabo.
- izmišljujejo si nesmiselna delovna mesta, da spravijo noter čimveč sorodnikov in znancev...
- ko želiš nekaj narediti dobiš na vsakem vogalu polena pod noge. Ker se bojijo sprememb in ne vedo kaj sploh delajo tam.
- ogromno bi lahko dosegli in izboljšali učinkovitost, če le ne bi bili tako trdi. Tako pa se samo grejo kdo je jači, namesto, da bi sodelovali. Kot da ne delamo vsi za isto podjetje, sama nagajanja.