Nic ne vem o tem modnem trendu. Ampak ce si zdaj to predstavljam, mi je malo cudno. In tudi ce pri nas to rata popularno, jaz sigurno tega ne bom nosila.
Občasno, ampak ne po celotnih opusih. Če se opredelim res striktno za klasicizem, je eden in edini zame Mozart. Če vzamemo v širšem smislu pa iz obodbja baroka Bach in Vivaldi, impresionizma pa Debussy. Pa srednjeveška me včasih premami, ampak priznam da ne poznam nobenih skladateljev tega časa poimensko.
Kako si predstavljaš svet čez 20 let (moda, navade, družba....)?
Pojma nimam, to bo itak tako hitro minilo, da sploh ne bomo sli za tem. 20 let ni tako dosti, moda se itak vsake par let vraca in obraca, za druzbo pa bomo vidli. Js upam na kksne kul izume in odkritja, poleg zdravila za raka mogoce brezkaloricno cokolado pa sej se ze zdej dela na tem, hihi.
Si kot otrok verjel v bozicka/zobno misko/zajcka/bavbava...?
Ja, un fantič z Rubikovo kocko mi je. To je talent ki ga nima vsak. Drugi so bolj al manj meh, sploh kaki taki ko so žiranti čist paf, so men vsakdanji. Se mislim da še najbolj z Damjanom strinjam ko so komentiral.
Otrostvo: Bit od zmelkoow
Najstnistvo:.. za zacetku kej od Bepop, kasneje kej od Good Charlotte.. kasneje kej od 30seconds to mars.. mela precej obsesij Polnoletnost: Across the Universe
Zdej: se vedno