Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Sherry napisal/-a:Maychy! jz ko sem prebolevala bivšega sem ga tud mela še na msn-ju, in sem tud skoz čekirala če je gor...ko pa sem ga zbrisala iz stikov mi je blo velik lažje in šele potem sem ga lahko dokončno prebolela-ker nisem imela čist nobenga stika več z njim.in tud k mi je pisov mu nisem odpisala..tko da pomoje da če hočeš nekoga pustit čist zadej morš prekint čist use stike z nemu in ga dobesedn pustit zadej, šele takrat se lahko zgodba zaključ.
no, sam moj nasvet-men je zlo koristlo.

Čisto možno. Samo midva sva sklenila, da bova ostala frenda, tako da ga ne nameravam ravno skenslat. Mislim, da ga vseeno lahko pustim za sabo. Glede na to kakšno je stanje sedaj mi občasen klepet ne škodi.

Pa hvala za nasvet!
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Tiasha ne mi zamerit,..pa vendar a ni že čas, da se nehaš skoz psihirat zaradi njega. Zdaj je čas da zaživiš naprej, še bolj polno kot si prej. Saj si še vedno zelo zelo mlada in imaš malo morje možnoti za srečo. Tudi brez njega :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Joj.... včeraj sem spet odkrila, da to še ni to. Nisem ga še prebolela. Ampak kmalu pa bo. Vendar to besedo kmalu, sem izrekla najmanj že 1000x :cry: Včeraj mi je ena znanka rekla, da se moj bivši in njegova nova :evil: prepirata zaradi mene.... :D Baje, da mu ona ne verjame, da me še ni prebolel. Niti mu ne more, ker me še ni... :D Ah.... meni je všeč če se pogovarjata o meni :D :)
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

haha, meni bi bilo tudi všeč :D

čeprav bi imela rajši da bi si jaz prva našla nekoga novega kot pa on novo če sem še bolj odkrita :twisted:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Pa še pol bi najraj vidla, da on ostane sam, kajne :D ?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

hehe, v bistvu res :D

glede na to da me je on pustu bi mi čist pasalo na ego da bi bil ene par let samski, pa da bi občasno kej slišala da mu je žal, hehe. samo to mislim zdaj, ko ga itak da še nisem prebolela, ko ga bom mu bom lahko iskreno privoščila srečo.

sam zdej pa še ne :twisted:
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Mimi_M napisal/-a:Pa še pol bi najraj vidla, da on ostane sam, kajne :D ?

Ja res je. Kljub temu, da sem jaz njega pustila :P
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Mene je pa on pustil... :cry: Ampak ni bil vsega on kriv. :( Danes sva bila ves dan skupaj... :) Če to zve njegova bejba, bo pokalo in stokalo :D :D Saj ne, da bi jo prevaral. Vendar ko mu gledam v oči vidim kako si me želi :) Joj... če bi pa bila na tistem mestu kot njegova punca... :cry: Z njo je, mene pa ima rad... Kriza... :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

T@r@ napisal/-a:Mene je pa on pustil... :cry: Ampak ni bil vsega on kriv. :( Danes sva bila ves dan skupaj... :) Če to zve njegova bejba, bo pokalo in stokalo :D :D Saj ne, da bi jo prevaral. Vendar ko mu gledam v oči vidim kako si me želi :) Joj... če bi pa bila na tistem mestu kot njegova punca... :cry: Z njo je, mene pa ima rad... Kriza... :?

čak.... zakua je pa ne pusti, pa bi bil pač s tabo? zakua te je pa pustu, če ni skrivnost?
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Vse skupaj je kar precej zapleteno. Mogoče bi jo pustil, če bi mu jaz rekla, da hočem še biti z njim. Ampak jaz sem njega prevarala :cry: Za kar mi je zelooo žal, ampak mi ne verjame. :? Tako da.... :? Ravno danes mi je rekel: Vidiš, kako lepo bi nama lahko bilo, če bi bila še vedno skupaj? :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ajej, sorry nism vedla, da je taka situacija... sam če vid, kok ti je fajn z njemu... pol bi ti lh vrjel, da ti je žou
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

če si ga prevarala, ti najbrž ni mogel oprostiti. mogoče ti bo s časom lahko oprostil :nixweiss:

zakaj si ga pa sploh preverala? :(
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

jaaaaaaaaa... zakaj?? zakaj?? zakaj to narediš nekomu, ki ga ljubiš??
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Dvomim, da mu bo čas prenesel kakšne spremembe... :cry: Zakaj sem ga prevarala. Nimam pojma. Nikoli ne bom vedela. Vem le, da če bi lahko zradila tistih nekaj minut, bi jih takoj. Tako zelooo mi je žal :( :cry:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

jz ti bi tko rekla....še premalo trpiš...zakaj pa varaš,,,mislim kako lahko varša če imaš nekoga rad....????Jz te ne bi nikollll vzela nazaj,ker sploh ne veš kako to boli,če te oseba,ki jo imaš rad izda,prizadane in igra s tvojimi čustvi....jz s tabo na njegovem mestu ne bi zgublala časa...prebol najdi si drugega pa mal razmišli z glavo predn začneš varat...sicer pa kok si sploh stara?

povedala sem samo mnenje da me ne boš neki poj napadala!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Zaklenjeno