Naj avatar na forumu #2
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho 
emanuela napisal/-a:Jaz si pa ne morem pomagati...Dioniz, zdi se mi, da je tvoj avatar čista kontra tebe in sem kar dvakrat pogledala, če si to ti
lol saj pa avatar ne predstavlja mene. Lisbeth mi je kickass lik iz filma pa še lušna je. Nisem hoto s tem avatarjem sebe predstavit.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

― Ralph Waldo Emerson
- 
				Tamala_mrha
- Cosmopsiho 
- 
				sirova štručka
- Cosmopsiho 
Dionizev avatar mi je predvsem zaradi filma všeč   . In ker mi gre na jetra, da so naredili hollywoodsko priredbo svetovnega evropskega filma z odličnimi igralci! Glupi američani k podnapisov ne znajo brat in morjo super evropski film posnet v hollywoodu
 . In ker mi gre na jetra, da so naredili hollywoodsko priredbo svetovnega evropskega filma z odličnimi igralci! Glupi američani k podnapisov ne znajo brat in morjo super evropski film posnet v hollywoodu  . Blek blek
 . Blek blek
Od kofetarice je tudi meni všeč

. In ker mi gre na jetra, da so naredili hollywoodsko priredbo svetovnega evropskega filma z odličnimi igralci! Glupi američani k podnapisov ne znajo brat in morjo super evropski film posnet v hollywoodu
 . In ker mi gre na jetra, da so naredili hollywoodsko priredbo svetovnega evropskega filma z odličnimi igralci! Glupi američani k podnapisov ne znajo brat in morjo super evropski film posnet v hollywoodu  . Blek blek
 . Blek blek
Od kofetarice je tudi meni všeč

A goal without a plan is just a wish.

- positive vibration
- Cosmofrik 
- positive vibration
- Cosmofrik 
- 
				purple_rain
- Cosmopsiho 
- Kraj: Lj