Miss Universe [ZT]

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

^^ Ja, saj ne da bi zagovarjala tako angleščino :lach: , ampak pri misicah ni treba take panike delat.. Kaj pa npr. tiste, ki niso znale čisto nič in so morale cel predstavitveni spot posneti v španščini / italijanščini / ruščini /kitajščini itd... :nixweiss:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

pussyka napisal/-a:no drugač sem pa res čist zgrožena-in pol se sprašujmo zakaj se reče da so misice neumne:
http://www.missuniverse.com/delegates/2 ... oseup.html

čist zgrožena, težko da kej razumš...pa skos neki o hrani, ko da je miss food.

Tale video je res kriza ... sramota, pa taka miss. :tot:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ma ona je še kul v primerjavi z enimi, ki še razumejo ne angleško
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

Ma ona je še kul v primerjavi z enimi, ki še razumejo ne angleško

se ne strinjam...glede na to, da je po raziskavah slovenija prva med evropskimi državami v znanju angleškega jezika, je ona še med slovenci na repu.
...razumejo ne predvsem misice iz latino-ameriških držav, vzrok pa je seveda v tem da se tujega jezika ne učijo. one majo na odru vsaj prevajalca, si rajš ne predstavljam kaj bi blo če bi bla naša med prvih 5.kakšni stavki bi to bli.

me ne moti njeno neznanje angleščine tko zelo, kot to da ona to znanje opisuje kot povprečno :!:
za moje pojme se tle sploh ne more govorit o znanju, kaj šele o povprečnem.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

^^ Ah, to še nekako gre.. Mislim, mlada punca, ki šele vstopa v medijski svet, in ji pač v šoli ni prav dobro šlo :D ...

Mene je bolj šokiralo, kakšno angleško predstavitev je imela napisano bivša Miss Universe Sabina Remar na svoji Myspace strani :eek: :eek: ... Vsekakor ne na nivoju 26-letne uveljavljene manekenke, ki dosti potuje po svetu oz. dela tudi v tujini... Take nerazumljive stavke bi prej pripisala kakšni cvileči trinajstletnici :lach: ... In glede na to, da ni šlo za govor v živo (kot pri Anamariji), ampak napisan tekst, se mi zdi res čudno, da ni raje prosila koga, da ji prevede tistih par stavkov...
Ravno včeraj sem v neki reviji brala, da so ta Sabinin tekst opazili tudi novinarji (in se zgražali nad njim)... Zdele sem šla pa še enkrat pogledat njeno Myspace stran in je očitno raje vse skupaj zbrisala, hehe :D..
pompomGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pompomGirl »

Kaj pa Iris Mulej?? A ona še vedno z Juretom Zorčičem hodi?? Ker sedaj je živi in dela v Milanu... pa ni nič "slišati" več o njej...
Kakšen se vam zdi pa ta Jure?? Sem ga spoznala..pa mi "sika" skor vsak dan. Sicer nič pretresljivega,..me pa zanima, kakšen tip človeka je.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Strašen je :? .

Svoje cajte, ko sm še delala u eni štacuni, je biu desc redna stranka in je skos kupvau neke prčkarije, usakič za drugo (kao) bejbo ... Vedno (!) je mogu še mene sprašvat, kako se mi zadeva zdi, me usakič sprot ekstra pozdravu in se ogabno prliznjeno trudu narest utis, kar se je nehal šele, ko sm ga enkrat rahlo zabila nazaj ...

Jp, nismo ga maral tm not :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

In, kaj pravite na nove kandidatke za leto 2009?
Glede na tole:
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/slovenija-bo-9-maja-dobila-novo-lepotico.html#comment
sem kar malce ogorčena...mislim, saj so simpatične punce, ampak razen dveh, ki sta mal bolj na nivoju, ni nobena glih za dol past...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Eno poznam, eno poznam! :P :lol:

Rebeka Pevec je moderatorka na radiu Rogla.

Drgač pa so mi vse tak ... recimo da simpatične, vendar povprečne, nobena nič posebnega. Nimam favoritke :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

Nevem a se samo meni zdi al so rees ene ful stare-oz. vsaj zgledajo stare...pa umetnee :eek:
ona Aida Muratovič mi je fuul lepotička, tu na sliki ravno ni nekaj...ampak drugačeee ženska je res lepa....;)
samo se mi zdi, da tota ko je lani zmagala, nevem kak ji je ime, lani ni bla tak luštna kot je pa zdaj...waaaaa :eek: :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

samo se mi zdi, da tota ko je lani zmagala, nevem kak ji je ime, lani ni bla tak luštna kot je pa zdaj...waaaaa

ja meni je tut zdaj lepša kot lani :D

Sem nahitro pogledala slike od letošnjih... pa na slikah mi je suzana zekovič najbolša... ene pa za moje pojme niso ravno primerne za na taka tekmovanja :wink: ... Sej simpatične in luškane so drugače vse, da ne bo pomote..
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

^^Se čist strinjam. Niso lih ful lepe, ene so celo zelo antipatične in majo grozne obrazne poteze.
Po moje bo Suzana Zekovič res zmagala, njej se lahko reče lepotica. Pa Tanja Dimič je lepa.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Skrat potepuh napisal/-a:^^Se čist strinjam. Niso lih ful lepe, ene so celo zelo antipatične in majo grozne obrazne poteze.
Po moje bo Suzana Zekovič res zmagala, njej se lahko reče lepotica. Pa Tanja Dimič je lepa.

Hja, te dve sta pa tudi edini, ki zgledata.
Una Muratović, je ja ko prepečenec pomarančne barve??!? Je pozabla iz solarija stopit, izgleda.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je edina ena simpatična, ostale so grozne. No sj mogoče bodo potem s profesionalnim makeup izgledale boljše, ampak tele prve fotke jim niso ravno v ponos :wink: :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

živi obup :lol: