Kolikokrat seksate?
pepelčica napisal/-a:Mah 2x-3x na teden. Spiva vsak dan skupaj, samo popoldne je ponavadi polna hiša, zvečer pa sva oba preveč zaspana. Ehh meni je dovolj
Ista situacija pri meni..da pa čakaš da je ura tok da gredo že vsi spat, te pa vse mine-ker morš zjutraj zlo zgodej ustat. Ja bo treba na svoje, sam nam je še zdej tko fletn zaenkrat

Za dežjem vedno posije sonce!!
*LooBika* napisal/-a:MsN napisal/-a:*LooBika*, Mimi_M, in še katera, ki nima izkušenj z utrujenim moškim - a potem pride tip domov iz službe in je takoj za akcijo? Zanimivo, če je temu res tako
mhm tud po 8 urah sluzbe je za akcijo... tud js...pa mogoc celo bl utrujena pridem domov k on, ker delam v proizvodnji.in tud poleg se izredno studiram..in zarad tega ne bm se zdj zgovarjala na to, da sem utrujena, ampak se zvecer rada sprostim.. .sj ne recem, pride kak dan, k sva res utrujena npr.od kaksnega fizicnega dela(npr.da grema kam kej pomagat)...on gre velikokrat laufat po sluzbi, ali v fitnes, pa k pride domov, po tusu, mu skoraj vedno gre po glavi le to...in res ni mi jasno..kaksni tipi so to, k sami recejo, da ne morjo ker so utrujeni..in zdjle k berem te vase poste, k nekateri po 8 urah sluzbe ne morte, ker ste preutrujeni, sm vesela, da mam takega tipa, k je vedno za akcijo.. in js sm kr blizu njemu..
hehe jaz pa bi bla fčasih fuul vesela da bi moj bil utrujen kr je vedno in povsod za.. sej je lepo da weš da si nekomu spolno privlačn samo fčasih pa zna bit malo moteče.. mislim če mu 3,4x na dan ni dovolj pa res ne wem..

Men se zdej ful seksa ( najbrž dost pomaga, da sm nehala jest KT ), ampak z Mojim se malo vidva in pol ko se, se mi zdi, da je tko kratek seks kot da ga ni blo. In pol jz bi še, Moj pa je zarad dela preveč utrujen. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Pussy_ka_ napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:MsN napisal/-a:*LooBika*, Mimi_M, in še katera, ki nima izkušenj z utrujenim moškim - a potem pride tip domov iz službe in je takoj za akcijo? Zanimivo, če je temu res tako
mhm tud po 8 urah sluzbe je za akcijo... tud js...pa mogoc celo bl utrujena pridem domov k on, ker delam v proizvodnji.in tud poleg se izredno studiram..in zarad tega ne bm se zdj zgovarjala na to, da sem utrujena, ampak se zvecer rada sprostim.. .sj ne recem, pride kak dan, k sva res utrujena npr.od kaksnega fizicnega dela(npr.da grema kam kej pomagat)...on gre velikokrat laufat po sluzbi, ali v fitnes, pa k pride domov, po tusu, mu skoraj vedno gre po glavi le to...in res ni mi jasno..kaksni tipi so to, k sami recejo, da ne morjo ker so utrujeni..in zdjle k berem te vase poste, k nekateri po 8 urah sluzbe ne morte, ker ste preutrujeni, sm vesela, da mam takega tipa, k je vedno za akcijo.. in js sm kr blizu njemu..
hehe jaz pa bi bla fčasih fuul vesela da bi moj bil utrujen kr je vedno in povsod za.. sej je lepo da weš da si nekomu spolno privlačn samo fčasih pa zna bit malo moteče.. mislim če mu 3,4x na dan ni dovolj pa res ne wem..
nwm kdo v mojem postu govori o 3 ali 4krat na dan...js sm povedala da nama laufa da sexama vsak dan ali vsak drug dan... in nism rekla da po trikrat na dan..ce je pa pr eb tak bs pa to mogla sama uredit, ce ti je to tko motece..
-
- Sramežljivka
mi2 s fantom tud kr pogosto. mogoče ker sva šele dobre 3 mesce skupi ampak do zdej je blo vedno tko da sva u eni noči 3x sexala, spiva skupi pa prbližn 2x na tedn. če bi pa mela celo hišo zase bi pa zihr tud podnev parkrat
drgač pa glede utrujenosti... obadva mava več k 8urno službo in oba zravn še fax delava tko da... ne vem no očitno mamo eni več energije 

norma_jeane napisal/-a:ne vem no očitno mamo eni več energije
Ne leti sam nate: a se zavedaste, da je izjmena razlika, če delaš 8 ur v pisarni oz. bilo kje, ker delo ne zahteve napora al pa če delaš naprimer v proizvodnji, gostinstvu, gradbeništvu. . . Tud jz bi bla kot rožica, če bi delala 8 ur za računalnikom.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
p!ka napisal/-a:norma_jeane napisal/-a:ne vem no očitno mamo eni več energije
Ne leti sam nate: a se zavedaste, da je izjmena razlika, če delaš 8 ur v pisarni oz. bilo kje, ker delo ne zahteve napora al pa če delaš naprimer v proizvodnji, gostinstvu, gradbeništvu. . . Tud jz bi bla kot rožica, če bi delala 8 ur za računalnikom.
Po moje pa tudi delo v pisarni ni od muh. Tudi če delo ni fizične narave, je pa pač intelektualne in hej, tudi delo z možgani boli

Sicer pa res ne verjamem temu, da cel dan delaš, potem pa v eni noči seksaš 3x. In kdaj spiš ter se spočiješ? Aja, nikoli nisi utrujen - sploh

MsN napisal/-a:Sicer pa res ne verjamem temu, da cel dan delaš, potem pa v eni noči seksaš 3x. In kdaj spiš ter se spočiješ? Aja, nikoli nisi utrujen - splohAli pa je ta seks po 3x na noč mišljen kot 3x5 minut. Potem razumem.
tole ne leti na sex ampak pac na to da ne spis tolk: js sem skor cez celo srednjo solo extremno mal spala pa mi je blo dovolj...recimo 4 ure na dan...eni rabijo 6 ur da normalno funkcionirajo tut u sluzbi...torej ce greta spat ob enajstih pa se zbudita ob sedmih, je vmes dve uri casa za seks:D
vem da je drugace ker se hodim na faks (prej pa v solo) ampak vseeno sem tut ze tri dni zaporedoma spala samo po dve uri (moja nora leta zuriranja - pa nikol zamujala k pouku

no tako da lahko prenesem tut na moj seks - tut ce kdaj greva pozno spat pa cetud dolgo seksama...oba normalno greva js na faks on u sluzbo..