potrebujem eno uro za njega je pa tisti del, ko je stirka zelo hribovit in gor v breg pac hodim, dol pa itak ne bi tekel, ker mam prevec rad moja kolena. je pa super, da me nic ne boli. Nazadnje, ko sem tekel se mi je hudo vnela pokostnica in sem kar eno leto potreboval, da je nhalo bolet. Zdaj se vcasih zacutim kako pikanje a je v veliki meri nehalo. Danes sem prvic odtekel brez ene same bolecine v goleni in sem res vesel
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
Se še komu dogaja, da se mu na teniskah med tekom odvežejo vezalke? Meni se to zelo pogosto dogaja in je zelo nadležno, ker se moram potem ustavit in si jih zavezat nazaj.
Se še komu dogaja, da se mu ubistvu sploh ne da več laufat in se mora ustavljat? Men skoz.
Ne, sej vas ful občudujem, k ste pridni in se redno rekreirate.
Jz sem se pred kratkim končno ven spravila, najprej sam sprehodi pa tko, vmes probala mal tečt - pa me je hitr minil.
purple_rain napisal/-a:Se še komu dogaja, da se mu ubistvu sploh ne da več laufat in se mora ustavljat? Men skoz.
Ne, sej vas ful občudujem, k ste pridni in se redno rekreirate. Jz sem se pred kratkim končno ven spravila, najprej sam sprehodi pa tko, vmes probala mal tečt - pa me je hitr minil.
No punce kolikokrat na teden po koliko časa tečete?
Ima katera v načrtu kakšen maraton?
Sama imam v mislih DMov tek za ženske, tečem (šele) zadnjih 14 dni po 3-4× tedensko 45min (oz 6km)