lakeesha napisal/-a:^^ s čokolado?????![]()

Direkt bi ga čohala zdaj. joj...
). Zanimivo - ta dva moja pa ne palita ravno. Zanimivo. Btw-jaz jima bom danes tudi malo banane dala - me prav zanima kako jima bo všeč.
moj bo!!!
Sugar_baby napisal/-a:eh če ga tm ne bojo mel, ga bom pa kje drugje izvohalamoj bo!!!
![]()
hehehe. In zgleda da ji je pasala, živa je in zdrava tako da ji bom banano še ziher dala. Hvala za nasvet!
Valda da si želim da jesta čimbolj raznoliko hrano, tak da bom malo probala še kateri dan z kakšno drugo stvarjo. Tak!

sam jst skos na moški spol vlečm
sam res učas me je kr mal strah.
tko da bomo videli.

Saj jaz sem prejšnjo tudi klicala Miša, pa sem bila skoraj 100% da je fantek. Pa ok, to sem že itak napisala. hehe.
Kaj pa delaš z njo da tako dogloivi? Ej, the best-res! Super! Če bi moji tako dolgo živeli...joj...samo če dobro skrbiš za hčrka v ujetništvu lahko živijo dlje. Tak da je tvoja res super hrček! hehe. Ja, je pa to da ne goni itd. povezano s starostjo. Žal je tako. Pa da dosti spi itd. Moja Miša je tudi tako bila, pa je pol umrla-samo ona je bila očitno bolana, pa ok. To sem tudi že pisala. Glavno-nič ne skrbi. Naj spi, pa naj ne goni...glavno da je živa pa da ti je v veselje

Ker niso vsi navdušeni nad njimi, ker očitno preveč na miši sličijo...hehe. Yeah wright 

sem jaz hotela ruskega nazaj. Pa jih ni bilo, pa je sestra prinesla roborovskega. In sem namenila imeti samo Karlija. Potem pa sem javkala vedno zakaj ni ruskih (ker jih takrat ravno niso nikjer imeli!), pa mi je kolegica (na tem forumu FairyAngel) kupila ruskega (seveda spet Miša) in zato imam dva. Našim se ni bilo potrebno nič navaditi, ker so itak navajeni bili že od prej. Pa tudi če bi mi kdo kaj bluzil bi popizdila, ker sem zadosti stara in lahko imam kar hočem, plus vsega sta vedno v moji sobi, tako da ni panike
Ne vem zakaj eni starši jamrajo nad določenimi hišnimi ljubljenčki kot so hrčki, miške itd. kar imaš pač v sobi in oni nimajo z njimi stika. Ne vem, ni mi jasno.
To mi je zelo všeč. Pač, nasipaš hrano, pa lahko greš za več dni, saj niso odvisno od človeka. Po moje je njim glavno da imajo hrano + kolo da se zabavajo ponoči