Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:49, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz res upam, da bo to Bili. Avto bo pa zihr od Klemna. Za Dejana sem pa tud jz slišala, da doma pretepa ženo in otroke. Meni je on tko anti in un njegov glas.

Jurij je pa meni res smešen, samo svaka čast, da mu je uspelo tolk časa manipulirat s folkom. Me pa prav zanima, kaj imata Miha in Adrijana. Pa Špela mi je bila v teh oddajah ful bolj uredu kot se je pokazala v Kmetiji pa kolk je shujšala.

sicer se pa baje po koncu kmetije največ družijo Bili, Simon, Katja, Adriana, Miha in Jurij
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a spermij »

No, je vsaj Daša zmagala... :cool:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

JSt sm tut nekak na Dašo potegnila nakoncu..Sploh zadnja oddaja je tko bla usmirjena, da se mi je Biljana mal tko uprla ;) Prou je da je tko.. ji prvoščm..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
spermij
Debatorica
Debatorica

jemina napisal/-a:sicer se pa baje po koncu kmetije največ družijo Bili, Simon, Katja, Adriana, Miha in Jurij

Glih za skp.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Jaz pa sem za Biljano navijala.Daša mi je šla tak na živce z svojimi izjavami,da kak je najboljša,da verjame vase..Prav zaljubljena je v sebe.In to me ful odbija pri njej.In na koncu je še zmagovalka :evil:
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisset »

Škoda, ker ni Biljana zmagala, ne vem, bolj sem ji privoščla zmago! :?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js penzjonistka :D sm dons z enim učem pa enim ušesom gledala oz poslušala tale finale in se parkrat prou nasmejala besednemu zakladu nekaterih :D .

In pa, Nia, tvoji oh in sploh viri so bli pa zlo nekredibilni, a?! :lach:

Nobena od finalistk mi ni spadala tja, ampak če že, pol se mi usen zdi mal bl fer da je zmagala Daša. Ampak tako poudarjanje njenga športa in tega kok ona na velko športa ... heh, sam pozna se ji pa nč kej preveč :D .

Za auto se je pa tko vedl, da ga bo skasiru Klemen, glede na celo nacionalno katastrofo ob dejstvu, da je tko neslauno ispadu. Ampak mu prvoščm. :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

hehe, napovedi so se mal izjalovile. :)
spermij
Debatorica
Debatorica

Maudisa napisal/-a:Prav zaljubljena je v sebe.In to me ful odbija pri njej.In na koncu je še zmagovalka :evil:
V bistvu se zaveda svojih sposobnosti, v sebi ima zmagovalni duh. Pa ni ji pač težko pokazati, kar zna oz. zmore.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sej je prou, da je tko (čeprou je res delvala mal preveč naduvano učasih), tja je pršla zmagat, ne pa sam na dopust pa po zabavo ... kt Biljana, za njo sm mela skos feeling, da ji ni kej preveč do zmage, tut na konc ni kazala prou nobenga razočaranja.

Js vem, da če (never gonna happen) bi se spustila u kej tok blaznega kot so tile šovi, bi se zato, da zmagam in se saj nekak "odkupm" za blamažo pojave tm not, za zgublene žiuce in predusm cajt. :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Spermij marsikdo na tem sveti je dost bolj sposoben in dober v svojem poklicu/športu pa se ne meče tako ven kot ona.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

mimi.k napisal/-a:mene tud ful zanima, kaj je to z dejanom - da je folk tok razocaran nad njim?

Pa kaj vam ni jasno. A nisem že zdavnaj povedala, da je psihopat, ki izvaja psihično in fizično nasilje nad družino, da jih obravnava CSD, poleg tega pa je alkoholik in je zarad delirija mogo zapustit Kmetijo. Še kaj?
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ umiri se, saj ti nihce nic noce.. :) Ona je samo vprasala, vrjetno ni brala cele teme, kjer si ti ze napisala. Sicer pa kar vrjamem, to kar pravis, ker je meni ze na pogled tak malo cuden.
Sploh nisem vesela, da je zmagala Dasa. Mi je Biljana izpadla dosti bolj simpaticno. Se vam zdi, da je vceraj Biljana ful cudno govorila glede Simona? Kot da se je v tem casu zgodilo kaj, ker drugace je vedno tak prijazno govorila o njem... Kaj pa vem :)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Daša buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :flop:
men je bla tok antipatična že skoz, in sm prou razočarana k je zmagala!

sej pomojem pa če neb zmagala se bi kr razpočla z njenim fotrom vred :roll:
Odgovori