love18 napisal/-a:konc matematke.. občutke mam zlo mešane..zadn vprašanje sem mela geometrijsko zaporedje pa sm kr neki mešala..pa geo.sredine nism znala povedat..pa pr nalog so mi mogl pomagat pa pri ostalih nalogcah sm take osnovne napake delala..kr neki upam da bojo radodarn ker rabm najmanj 10%
ziher ti bojo dali totih 10 procentov boš vidla! ne se sekirat :bussi:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
ja nvem če mi bojo..kr spomlad sm mela filing da sem vse znala razn pr prvem vprašanji mi je mal zaštekal..pa sm pol sam 11% dobila..wtf? zdej sm pa zihr mej znala kukr 1. tku d res dvomm no..kr na naši šol so kr strog..plasci
Js sm tud mela dans mato in lažjega listka res ne bi mogla zvlečit. Glede na to, da se nism popolnoma nič učila mi je šlo super in sm mela res srečo, da sm dobila takšna splošna vprašanja k jih je treba znat skor v oš (splošni izrek o deljenju, kaj je večkratnik, potem računanje korenov in odvod - enačbo tangente). Sam da je mimo. Ju3 še pa slovka in potem je kar je.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
matr mam že kr jst tremo..če pomislim da bom čez 13 dni jst na vašem mestu tku d..sočustvujem z vami pa upam da boste vse zadovoljne s končnim rezultatom