Kar nekaj je blo pr gpo-ju...cel razred smo prvo stran pustili prazno
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
^cherry^ napisal/-a:Ma dej zgodovina danes je bla prav ogabna, a bi lahk dal še slabše in bolj zatežene teme? Solit se nej grejo, če nardim tole zgodovino pol pa res zmagam. Ajej.
Za svetovno zgodovino vem kaj ste imeli, kaj pa je bilo pri slovencih?
Sončk, pri svetovni so imeli združitev Italije in Nemčije ter začetek 1. svetovne.
Mene pa zanima, če se da kje dobiti kakšen je bil lanski kriterij na jesenski maturi? Na RICu sem našla samo spomladanski kriterij.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Am pri Slovencih smo pa mel Slovenci v prvih dveh desetletjih po 2. sv. vojni.
Mislim temi res za zjokat, sm upala da bo tadruga tema vsaj mal lažja (kakšni Slovenci v rimško-nemskem cesarstvu), da boš lahko nabral točke.. sam kje.. Upam da bo kriterij ful ful ful nizek.
Ja pri nas tudi Sploh k smo mel b taki profesorci ane
Hju še malo pa bo slovenščina
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi napisal/-a::lol: Ja pri nas tudi Sploh k smo mel b taki profesorci ane
Hju še malo pa bo slovenščina
ma slovenščina je bedna, pa uni pisatelji, k da jih bom rabla u življenju.ma mi dol visi za njih me je bl GPO-ja strah ustno k imamo toooolk za učit, upam da mi bo uspel to do pondelka.še torek, pol smo pa zmagal
Zadnjič spremenil *AnNy, dne 30. Avg. 2008 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
a se kera spomne kok pik je bla vredna tista naloga k si mogu površino prizme zračunat?
aja še neki..tm ku si mogu enačbo tangente pa enačbo normale zračunat..kako ste enačbo normale zračunale? enačbo tangente sm še nekak specala...za enačbo normale sem pa sam drug k not vstavla-->-1/k
zdej nvem..