claire napisal/-a:Mladd- mimogrede kaj pa šport? tek ohranja kožo prožno, mlado, čisto in lepo. samo v premislek, ne rečem da bi ti 100% pomagalo. trdim pa, da nisi imel dobrega dermatologa.
in za ljubega boga(!!!!):
NE POMAGA- 2 BESEDI
NE POMENI- 2 BESEDI
NE SKRBI- 2 BESEDI
kaj si delal pri slovenščini?
Mladd napisal/-a: Kar se tiče slovenščine..... Vem kako se to piše, ampak tega se nebom nikoli znebil, ker imam navado že od kar pomnim. Ko pišem, načeloma napišem hitro in ne razmišljam ravno kaj je prav in kaj ni. Mislim, da se vsi razumemo.
Te drugač to, zelo moti?
..Evelyn.. napisal/-a:Verjamem, da tud marsikatermu tipu niso všeč takšne zatežene babe...
Kar hočem povedat je, če ima nekdo akne seveda ni estetsko AMPAK za tega človeka še zdaleč nepomeni da je neurejen in da neskrbi zase. Toliko koliko sm jaz skrbel, bral, testiral in se presekiral in negoval se nobena ženska tukaj ni.
No, ker je govora o motečih stvareh na moški zunanjosti, je tisto kar napiše to kar js vidim na zunaj, torej to v tejle temi ni OT
dot napisal/-a:Mladd napisal/-a: Kar se tiče slovenščine..... Vem kako se to piše, ampak tega se nebom nikoli znebil, ker imam navado že od kar pomnim. Ko pišem, načeloma napišem hitro in ne razmišljam ravno kaj je prav in kaj ni. Mislim, da se vsi razumemo.
Te drugač to, zelo moti?
Mene npr. precej moti, celo bolj kot mozolji... in tudi vejica na sredini zadnjega stavka je smešnaTakšne stvari me pri nasprotnem spolu dosti bolj motijo kot morebitne zunanje pomanjkljivosti. Ampak dobro, bom zdej tiho, da me ne bo kdo po riti, ker sem OT
![]()
Glede zunanjosti me pa moti... hm... povsem odvisno od celotnega paketa, mi pa ponavadi niso všeč pretirano suhceni in dolgonogi moški, prav tako se mi ne zdijo privlačni dolgi lasje in brada&brki (tisti prav zaraščeni, rahlo neobrit videz je hot).
dot napisal/-a:^^ Nikakor. Žalostno, da bi moral biti v igri sarkazem, ko kdo reče, da bi bilo pričakovati od Slovenca, da zna slovensko![]()
jap, tisto glede ostalega, kar si naštel, se pa strinjam...
Kaj potem izrecno sprašuješ, če si potem užaljen![]()
+ odprite temo o jeziku na forumu, jaz tukaj ne bom več OT
sirova štručka napisal/-a:No, ker je govora o motečih stvareh na moški zunanjosti, je tisto kar napiše to kar js vidim na zunaj, torej to v tejle temi ni OT
Ja mene tud moti. Eno je, da veš kako se piše in pač malo okrajšaš kako besedo, drugo pa, da ne veš in zato pišeš narobe in to me moti.
Še bolj me moti, da nekoga opozoriš na napako, ki jo dela, da reče, da ve kako je prav (čeprav je to ena tistih napak, ki jo delajo tisti, ki ne vejo, kdaj bi med ne in neko besedo naredili presledek, torej možno, da se je to zlagal, kar bi me tud motlo), ampak se mu ne zdi vredno, delat v tej smeri, da bi napako odpravil in jo čez nekaj minut spet ponovi.
Ja mene vse to moti. Zatežena baba sem