Sex na javnem mestu?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Mene ne moti seks nekje na polju, ko veš, da si sam pa največ, kar se lahko zgodi je da pride en kmet mimo. Samo to po wc-jih, savnah, bazenih, kinu, parkih,... je oprostite izrazu ogabno... Totalno neodgovorno do sebe in ostalih. Predstavljajte si, da vas opazuje en 5letni otrok
Tisti, ki označujete ljudi, ki temu nasprotujejo kot zavrte pa se vprašajte kaj bi bilo, če bi bil seks na javnem mestu vsem neki popolnoma normalnega.

Tisti, ki označujete ljudi, ki temu nasprotujejo kot zavrte pa se vprašajte kaj bi bilo, če bi bil seks na javnem mestu vsem neki popolnoma normalnega.
nixie napisal/-a:Mene ne moti seks nekje na polju, ko veš, da si sam pa največ, kar se lahko zgodi je da pride en kmet mimo. Samo to po wc-jih, savnah, bazenih, kinu, parkih,...
Midva sva enkrat na enem "hribu"(par let nazaj) in 5 min. po koncu je prišla skupina Nizozemcev (več kot 50). Takrat sva mela res srečo, nikoli nisva mislila, da bo sredi tedna ob taki uri kdo gor.
Drugač se pa strinjam glede kinov, parkov,.. Nisem spolno zavrta, ampak raje si res dam duška nekje kjer sva sama, da sva res lahko perverzna. Na javnem kraju mi je dolgočasno in neizvirno, verjetno zato ker sem prerasla to obdobje. Če je pa kdo rad opazovan, pa naj raje pokliče kakšnega vojaerja, boste vsi imeli več užitka in več zabave.
Kakor vem je kazen 500€ za sex v javnosti

A goal without a plan is just a wish.
- špelcačebelca
- Sramežljivka
no vidim da ste ene punce kr burno odreagirale na nasprotna mnenja
kar se tiče sexa v javnosti sem za, ko govorimo o kaki jasici, gozdičku, hribčku, jezeru, morda v samotnem parku ponoči, vendar pa nisem za sex v kinu, javnih kopališčih(higijena?otroci? itd. ...) in najslabše javnih vecejih....
Čeprav tiste ko to počnejo ne obsojam, vsak dela svoje, to je pač moje mnenje.Imam pa kolega, k sta v ponedeljek v kinu naletela na prazno dvorano in seveda ....sex
takšni skušnjavi pa ne vem če bi se lahko uprla 

kar se tiče sexa v javnosti sem za, ko govorimo o kaki jasici, gozdičku, hribčku, jezeru, morda v samotnem parku ponoči, vendar pa nisem za sex v kinu, javnih kopališčih(higijena?otroci? itd. ...) in najslabše javnih vecejih....
Čeprav tiste ko to počnejo ne obsojam, vsak dela svoje, to je pač moje mnenje.Imam pa kolega, k sta v ponedeljek v kinu naletela na prazno dvorano in seveda ....sex

OK pa vi niste resne. Če napišem, da nista edina, ki sta to počela v Koloseju, še ne pomeni, da zagovarjam ali pa opravičujem seks tam
.
To je sam pomenil, da je to že splošno znano in da sem slišala že za velik primerov, in tale na forumu ni osamljen. Sama tega ne prakticiram, in če bi vidla kakšen parček ki bi se šel to, ne bi ostala tiho.

To je sam pomenil, da je to že splošno znano in da sem slišala že za velik primerov, in tale na forumu ni osamljen. Sama tega ne prakticiram, in če bi vidla kakšen parček ki bi se šel to, ne bi ostala tiho.
men je seks na javnem kraju no go. najdlje kar sem šla in bom kdajkoli šla je seks v avtu v kakem gozdičku ko je že tema.
ampak tole kar se dogaja po kopališčih, kinih in ne vem kje še vse je pa za bruhat, res. in pol oni mislijo kaki jaki frajerji so
. ja itak. najbolj nagnusno pa mi je slišat da folj seksa na javnih wc-jih, a sploh obstaja bolj nagnusen kraj za seks kot to? ampak ja, če tipa prime seksat pol mu srednješolska deklica pač tud v diskaču mora izkazat ljubezen
ampak tole kar se dogaja po kopališčih, kinih in ne vem kje še vse je pa za bruhat, res. in pol oni mislijo kaki jaki frajerji so

you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
- Cosmopsiho
ŽuŽa napisal/-a:OK pa vi niste resne. Če napišem, da nista edina, ki sta to počela v Koloseju, še ne pomeni, da zagovarjam ali pa opravičujem seks tam.
Saj pa ni blo mišljeno kot napad nate, da ti tko mislš.

It was forever..but it didnt last long..