Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ugh..ja, okej.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

In jaz ne bom nikoli plavala v Atlantisovih bazenih...kot da nimate toplega doma :?
The world is as you are.
Jinxx.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jinxx. »

saj v bistvu nihče ni izrecno rekel da je seksal v atlantisu.
jaz sem to samo videla na lastne oči.. pa še to sta bila 2 otroka, stara največ 14 let :lol:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*mala* napisal/-a:..Evelyn..- :respekt:

Sej tiste privrženke seksa v Koloseju in Atlantisu- sej se zavedate, da je to kaznivo? Da ne boste šokirane, ko vam bo kdo kazen napisal in jaz priznam, da bi z veseljem zatožila (in očitno nisem edina :D).

Moraš tako znat, da te noben ne vid :P :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*mala* napisal/-a:..Evelyn..- :respekt:

Všeč mi je, da je to že trikrat citirano. Ahahaahaah :D :D :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

..Evelyn.. napisal/-a:Tudi na poljih

Uh pa daj sredi kake koruze na kaki njivi lepo julija meseca je pa res super no.... :twisted: Joj kako si zavrta.... :eek:

:D :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jinxx. napisal/-a:saj v bistvu nihče ni izrecno rekel da je seksal v atlantisu.
jaz sem to samo videla na lastne oči.. pa še to sta bila 2 otroka, stara največ 14 let :lol:

Preberi celo temo ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

POZOR: Zvečer grem v Kolosej, da ne bo katera seksala zdraven mene slučajn, ker..... :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Mene ne moti seks nekje na polju, ko veš, da si sam pa največ, kar se lahko zgodi je da pride en kmet mimo. Samo to po wc-jih, savnah, bazenih, kinu, parkih,... je oprostite izrazu ogabno... Totalno neodgovorno do sebe in ostalih. Predstavljajte si, da vas opazuje en 5letni otrok :eek:
Tisti, ki označujete ljudi, ki temu nasprotujejo kot zavrte pa se vprašajte kaj bi bilo, če bi bil seks na javnem mestu vsem neki popolnoma normalnega.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

nixie napisal/-a:Mene ne moti seks nekje na polju, ko veš, da si sam pa največ, kar se lahko zgodi je da pride en kmet mimo. Samo to po wc-jih, savnah, bazenih, kinu, parkih,...

Midva sva enkrat na enem "hribu"(par let nazaj) in 5 min. po koncu je prišla skupina Nizozemcev (več kot 50). Takrat sva mela res srečo, nikoli nisva mislila, da bo sredi tedna ob taki uri kdo gor.
Drugač se pa strinjam glede kinov, parkov,.. Nisem spolno zavrta, ampak raje si res dam duška nekje kjer sva sama, da sva res lahko perverzna. Na javnem kraju mi je dolgočasno in neizvirno, verjetno zato ker sem prerasla to obdobje. Če je pa kdo rad opazovan, pa naj raje pokliče kakšnega vojaerja, boste vsi imeli več užitka in več zabave.
Kakor vem je kazen 500€ za sex v javnosti :), želim vam čim več plačil :D
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
špelcačebelca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a špelcačebelca »

no vidim da ste ene punce kr burno odreagirale na nasprotna mnenja :D
kar se tiče sexa v javnosti sem za, ko govorimo o kaki jasici, gozdičku, hribčku, jezeru, morda v samotnem parku ponoči, vendar pa nisem za sex v kinu, javnih kopališčih(higijena?otroci? itd. ...) in najslabše javnih vecejih....
Čeprav tiste ko to počnejo ne obsojam, vsak dela svoje, to je pač moje mnenje.Imam pa kolega, k sta v ponedeljek v kinu naletela na prazno dvorano in seveda ....sex :) takšni skušnjavi pa ne vem če bi se lahko uprla :lol:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

OK pa vi niste resne. Če napišem, da nista edina, ki sta to počela v Koloseju, še ne pomeni, da zagovarjam ali pa opravičujem seks tam :wink: .

To je sam pomenil, da je to že splošno znano in da sem slišala že za velik primerov, in tale na forumu ni osamljen. Sama tega ne prakticiram, in če bi vidla kakšen parček ki bi se šel to, ne bi ostala tiho.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ Č se pač ne zgražaš in nabiješ 10 postou, pametuješ, moraliziraš,.. že avtomatsko pomeni da podpiraš al da celo sama izvajaš taka dejanja. :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

men je seks na javnem kraju no go. najdlje kar sem šla in bom kdajkoli šla je seks v avtu v kakem gozdičku ko je že tema.
ampak tole kar se dogaja po kopališčih, kinih in ne vem kje še vse je pa za bruhat, res. in pol oni mislijo kaki jaki frajerji so :roll: . ja itak. najbolj nagnusno pa mi je slišat da folj seksa na javnih wc-jih, a sploh obstaja bolj nagnusen kraj za seks kot to? ampak ja, če tipa prime seksat pol mu srednješolska deklica pač tud v diskaču mora izkazat ljubezen
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ŽuŽa napisal/-a:OK pa vi niste resne. Če napišem, da nista edina, ki sta to počela v Koloseju, še ne pomeni, da zagovarjam ali pa opravičujem seks tam :wink: .

To je sam pomenil, da je to že splošno znano in da sem slišala že za velik primerov, in tale na forumu ni osamljen. Sama tega ne prakticiram, in če bi vidla kakšen parček ki bi se šel to, ne bi ostala tiho.

Saj pa ni blo mišljeno kot napad nate, da ti tko mislš. ;) chill.
Odgovori