lilt napisal/-a:Ej punce hvala za odgovore, zdej bom šla spet pa me mal zanima kako ste bile ve zadovoljne,
lp
Sporoči, kako je bilo!!

FreakyGirl7 napisal/-a:sanja24 napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Tako, jaz pa sem zdaj zaključila s to Jasmino. 2X sem bila pri njej, obakrat je vse v nulo zadela, obakrat sta se mi po tem, ko sem prišla od nje zgodili dve slabi stvari, ki jih je tudi napovedala. Lani je napovedala prometno nesrečo brata (točno kdaj bo in da bo v smrtni nevarnosti- vse se je tudi res zgodilo), letos avgusta mi je pa nekak ne-direktno napovedala mamino smrt. In 1 teden po tem, ko sem bila pri njej, se je tudi to uresničilo. Tako, da hvala lepa. Zdaj čakam, da se mi uresniči še kakšna dobra (lepa, pozitivna) stvar, ki mi jo je napovedala, slabih imam pa zaenkrat dovolj. Če bi šla še tretjič, bi mi najbrž povedala, kdaj bom umrla jaz. Se bom rajši pustila presenetit.
Pa še to: prijateljici s katero sma bili skupaj pri njej je rekla, da bo tudi njen fant imel prometno nesrečo, vendar ne bo huje poškodovan. Imel jo je prejšnji teden, v noči iz četrtka na petek.
očigledno bomo res dolgo živeli nekateri,moji znanki je rekla da bo doživela od 65-69 let in da bo žal usodna nesreča ni pa rekla kakšna, lp
a res ? joj .. to je tko grozn če ti kdo napove smrt nekoga, k pol sam čakaš kdaj bo pozvonu telefon. Js rajš sploh nebi šla, k to je res kruto..kaj pa če ti reče d boš hmalu umrl...
kje se pa da dobit to žensko ?!
FreakyGirl7 napisal/-a:frankie napisal/-a:Moji sestri je Stanka povedala, da bo imela probleme z ledvicami (kamne) in tako je bilo!! Meni pa operacijo na maternici (tudi prav)!!!
hmm .. ja no..zdej pa nevem al je to sam loterija al pa je kej resnice v tem