Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%

Skupaj glasov: 586

Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Najbolj smesni oz. zalostni so komentarji v stilu 'saj sem si zasluzila' in 'saj me je samo malo oplazil z dlanjo' ...

No, saj dobro, ce imate nekatere tako nizke standarde, ko iscete moskega, ki vam bo stal ob strani ... Tip, ki udari (ni vazno kolikokrat), bo zagotovo izpolnil svojo nalogo, jap :roll:

Verjetno ste takega odnosa navajene iz druzine, ker drugace si ne predstavljam, kako bi neka punca zagovarjala svojega fanta, ki jo klofne, ce prej ne vidi fotra, ki namaha mamo, ki potem krivi sebe. Zalostno.
missLavigne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a missLavigne »

Sp3lca napisal/-a:
[karamelca] napisal/-a:Nikol, nikol ne rect tipu "ne upas". Pol vedno to nardijo, za karkoli se ze gre!.

Ne posplošuj. Jst lahko tipu 100-krat rečem naj me udari pa me ne bo. Če pa nrdijo samo zato, ker jim rečeš, da si neki ne upajo, so pa očitno primerki, ki ne znajo mislit s svojo glavo. Ker res se mi ni treba dokazovat s takimi stvarmi, da bom ugotovila, da si pravi moški.

Se podpišem pod tole.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

missLavigne napisal/-a:
Sp3lca napisal/-a:
[karamelca] napisal/-a:Nikol, nikol ne rect tipu "ne upas". Pol vedno to nardijo, za karkoli se ze gre!.

Ne posplošuj. Jst lahko tipu 100-krat rečem naj me udari pa me ne bo. Če pa nrdijo samo zato, ker jim rečeš, da si neki ne upajo, so pa očitno primerki, ki ne znajo mislit s svojo glavo. Ker res se mi ni treba dokazovat s takimi stvarmi, da bom ugotovila, da si pravi moški.

Se podpišem pod tole.

jst se tud strinjam, ampak včas je zaradi obrambe svoje glave bolje ostati tiho.Enostavno te lahko tip nikoli ne udari, nima nobenega namena, ampak še vedno ne veš.

jst sm mojmu enkrat ponesreč zalepla šamar :? sedela sva na balkonu in se obmetavala s kokicam, nakar jst zamahnem da bom kokico čim dlje vrgla do njega, on pa plani do mene.Pa lih čez obraz jih je dobil :? pol se pa ceu dan ni hotu pogovarjat z mano, sicer je vedu da je ponesreč sam vseen.Jst mam pa še zmer slabo vest :?
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Sp3lca napisal/-a:
Tinchka napisal/-a:Ma ni res, da če te uradi enkrat, da se bo od zdej naprej skoz fizično spravljal nate. Sej sem rekla, da je tudi mene že udaru, ampak mu je blo seveda full žal in me zdej ne vsak dan tepe!

Ne ni nujno, enim je res žal in tega ne naredijo več. Ampak, a ni tebe 3-krat udaril? Po moje mnenju 2-krat preveč.

Ne vem, če je bilo trikrat, mogoče samo dvakrat ali pa enkrat, slabe stvari itak pozabim. In sva v zvezi že zelo dolgo in to se je že zelo dolgo nazaj zgodilo, nikakor se to ne dogaja. Vsekakor tega ne odobravam. In nisem vajena takega odnosa. Nikoli še nisem videla, sploh pa ne v svoji družini, da bi kdo koga udaril. Zato me je to tudi tako prizadelo. Res boli še bolj kot zelo grde besede. Psihično boli. In mislim, da si nisem zaslužila. Nobena ženska si tega ne zasluži.
In zakaj sem še z njim? Ker vem, da tega ni mislil resno. Ker mu je bilo kasneje zelo žal in ker se mi je opravičil. In ker imam od njega še vedno veliko dobrega. In ne verjamem, da me bo še kdaj udaril. (Bom pač vedla za naslednjič, da se ne smem tako dret.)
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
Helencka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Helencka »

Drage punce...

imam en problem na to temo...

pred kratkim je moj fant hotel na vsak način iti sam ven in nikakor ni pustil da bi mu bila jaz v bližini in sem si misla ok pa ga pustila in ostala doma.
Dve uri zatem ko je odšel ven sem dobila od ene čudne cifre sms da me tip vara z svojo bivšo in sem skoraj znorela.
Zjutraj ko je vsal sem mu dobesedno ful zagnjavla kaj zdaj kaj to pomeni itd pa mi nikakor ni hotel priznati da me je prevaral in je samo trdil da je z bivšo bil na cigaretu a meni je v moji glavi nekaj govorilo da laže in sem se začela jokat. v joku sem se zadrla nanj zakaj me vara in tip je znorel ....prav znorel... vzel je stol in ga vrgel v vrata in potem prišel do mene in me udaril da sem sam padla na posteljo. Žalil me je da sem gnoj, prasica, fukjena, ...itd . Spakirala sem in odšla.... Bilo mi je ful hudo in se celi dan jokala zvečer pa me je poklical in vem da ni prav ampak sem odšla k njemu...bil je cool ampak opravičil se mi pa ni....upala sem na najboljše ampak še tisti dan sem našla sms od bivše. cele dneve si piše z ono in jaz se nemorem skulirat in oditi od njega...( zdaj si je dal še tel na kodo da nemorem pogledati kaj če bi hotela) po eni strani vem da ni prav in da me ni vreden ampak po drugi strani ga pa imam ful rada in želim bit ob njemu čeprav mi razžira srce ko gre kam in si mislim da je z njo. zdaj v soboto mi je že zagrozil da gre sam ven pa da nimam kaj iskat tam ko bo on......kaj naj storim....zmedena sem do konca....zmešalo se mi bo...nemorem vstran...
Nikakor si nočem predstavljati da je druga zraven njega res ne...cele noči ne spim in nič....razžira me sam mislim še na to kaj on dela ali jo kliče itd....

Prosim za nasvete...
UživAj ŽivljEnje KoLkoR sE Da.....Ne PusTi Se NikoMur Da Te SpraVi Na TLa!!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

draga punca.Premlada si, da bi se šla tako dramo z enim tipom, ki je, oprosti, budala.Iz tvojega posta upam jasno sklepat, da je sigurno v povezavi z bivšo, sploh glede na vse znake ki ti jihdaje, poleg tega te pa dec nima kej tepst, sploh pa ne zarad tega, pa zarad ničesar druzga!
Lej, težko je, še težje bo, ampak veliko lažje, če boš odšla.Imej se rada, dvigni glavo, popokaj kufre in pojdi stran od njega kolikor te noge nesejo.
Verjamem, da ga imaš rada, da bi želela ostati z njim, pa vednarle ne delej norca iz same sebe in ne ostajaj pri njemu, ker ni vredno, ker ne bo bolje!s takim fantom nimaš več kaj za počet..
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Se strinjam. Poberi se proč, čimprej. Da te vara, žali, udari in hodi ven in ti govori, da ti nimaš tam kaj počet...?!?!?!?!?!?!??!? Ma to bi blo treba njega namlatit! Ne si zatiskat oči. Verjamem, da ti je hudo, da ga ljubiš, ampak poglej na to od daleč. Kakšna ženska bi se pustila takemu tipu? Menda ja ne boš doma čepela, medtem ko bo on s svojo bivšo počel karkoli že. Poišči si kakšno tolažbo - prijateljice, mama, pejdi počet kej, da se zamotiš, pejdi gledat druge tipe (zakaj pa ne). Pa da ti je že vnaprej povedal, da gre sam ven in da nimaš ti tam kaj počet (kakšen grd način!) - že vnaprej veš, da boš trpela. Zato to prepreči.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

Ma ta tip je ena budala,gnoj...... :evil:
Beži od njega kolikor te noge nesejo.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanka__ »

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*spela*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *spela* »

draga Helencka. dej še enkrat preberi svoj podpis! pa se spomni kdaj si ga napisala pa kaj si si takrat mislila. js mislim, d sama veš d je to najboljš zate. rečt je simpl, narest je težje, ampak se boš pobrala. in pol boš vesela d si se.

če veš d bo šel vn in d ti nimaš kaj počet tam zravn (?!), zakaj bi pa čepela doma? zirh maš kšno frendico s kero greš loh vn. lih tok d bo vedu d ne jokaš doma za njim, pa še sama se boš bolš počutla. za začetek, pol bo pa skos lažje.

uživaj življenje kolker se da... ne pusti nikomur da te spravi na tla... da citiram tvoj podpis! :) drži se ga (podpisa mislim) :D
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Jp, tud jest vem, kako je k ti tip v glavo laže in govori, da gre on sam ven in da če bi mola it z njim, da potem on raje ostane doma. Pa tud jz sm vidla msge od bivše itd.

Boš mogla čez to. Ko boš dala to skoz, boš vidla, kako zelo prov si se odločila in ne bo ti žal, ker te bo na drugi strani čakal nekdo, ki te bo imel rad, ki ki bo zate pripravljen naredit vse.

Tipu pa nč več ne pomeniš. Ko te je klical zvečer, je bil verjetno samo malo osamljen in si je želel družbe. To ni nobena zveza. Itak bo vedno zdej tko - kregala se bosta zarad bivše, nate bo pizdil, se drl, ti boš prasica, ona pa največji angelček ... ti boš pa doma jokala. Ista fora k pr men.
Nima smisla. Boš mogla prekint stike, blokirat vse. Bo obupn težko, ampak je pa lažje tko k da se še slišta, da si tko obujaš spomine, da se sekiraš..
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Helencka, najboljša varjanta je da ga odpikaš. že to da te ni pustu da greš z njim ven ti pove da verjetno ni mel nekih najboljših namenov. nevem no, sej je težko it stran od enga k ti velik pomen sam se morš prisilit če ne gre drugače.
drugače bom pa rekla tko. sm ful proti temu da tip udari bejbo, ampak...
maš primere ko bejba tok časa neki sika, teži, se dere, dela nenormalne scene in dobesedno preizkuša če jo bo udaru in na koncu dobi eno po nosu. in pol valda izpade največja žrtev, vsem pove kak jo je nabil, da ona ni bla nič kriva, kolegice jo seveda zagovarjajo, da če je to naredu pol je pa res prpa, prasec, v glavnem največji zločinc...no v takem primeru bi pa jst tako bejbo še sama vžgala.
vsak ma neke meje potrpežljivosti in če vidiš da se tip že trese od jeze in da se komi zadržuje, pol če si pametna se boš umaknla pa mu dala cajt da se pomiri, v nasprotnem primeru pripiši krivdo tudi sebi.
vsaka stvar ma 2 plati medalije, tko da je ful težko rečt ker je v kakšni stvari dejansko večji krivec.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jst se podpišem pod use, kar ste Helencki že svetovale. Tukaj ni nobene druge možnosti, kot ta, sa sama sebi nardiš uslugo in odideš brez besed. Boli že tako ali tako, in prej k boš šla, prej se boš lahko spet na noge postaula. Kje imaš frendice? Sem sigurna da ti bodo stale od strani.
To kar sedaj počneš je zatiskanje oči in najbrž sama u sebi že veš kaj je prav. Torej, kaj še čakaš? Malo poguma punca, si še premlada da bi si dovolila da te tip tretira tako kot te...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

helencka->
tega tipa res nisi vredna, zato čim dlje od njega... takšen tip se ne bo spremenil, verjamem da ga imaš rada ampak varanje in udarci pa presežejo ljubezen... si ne predstavljam ampak če bi meni moj to naredil pa ga imam zelo zelo zelo rada mu to ne bi nikoli odpustila...nikoli
ne zasluži si te!
Odgovori